Domino's opent eerste winkel in Panningen

Maandag 17 januari opent Domino’s de deuren van haar nieuwe winkel in Panningen onder leiding van Jesse van Dorst. De nieuwe winkel is gevestigd aan Kepringelehof 10 en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten.

Franchisenemer Jesse opent eerste nieuwe winkel

Jesse is er trots op zijn tweede winkel te openen in Panningen. ‘’Nadat ik in 2012 ben begonnen met werken bij Domino’s als bezorger, opende ik in 2020 mijn eerste winkel. Domino’s Panningen is de eerste vestiging die ik nieuw ga openen en hier heb ik uiteraard enorm veel zin in!’’

Jesse kijkt ernaar uit om inwoners van Panningen kennis te laten maken met het uitgebreide assortiment van Domino’s. Welke pizza hij nieuwe klanten adviseert als eerste te proeven? Dat is de pizza American Supreme Meatlover.

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is 100% vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Met een breed aanbod aan verschillende ingrediënten, heeft Domino’s een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Meer weten? Ga naar www.dominos.nl/over-dominos/5xbeter

Ter gelegenheid van de opening van Domino’s Panningen is er een speciale openingsactie. Van 31 januari tot en met 9 februari geniet je van de 2e  pizza gratis bij afhalen en de 3e pizza gratis bij bezorgen.

Domino's opent in Panningen

Volledig elektrische bezorging

De nieuwe vestiging van Domino’s is te vinden aan Kepringelehof 10. In de compacte en moderne winkel kan dagelijks worden afgehaald. De bezorging van de pizza’s vindt plaats in Panningen, Helden en Egchel met volledig elektrische fietsen.

De winkel is dagelijks geopend en hanteert onderstaande openingstijden:

Ma - wo: 16.00-22.00

Do - vr: 12.00-22.00

Za - zo: 13.00-22.00

 

Werken bij Domino’s Panningen?

Domino’s Panningen zoekt nog pizzamakers en bezorgers om het team te komen versterken. Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op: https://www.dominosjobs.nl/

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL