Yous opent op 26 jarige leeftijd haar eerste Domino’s winkel in Schoonhoven

Maandag 28 februari opent Domino’s een nieuwe vestiging in Schoonhoven. De winkel is gevestigd aan de Albert Plesmanstraat 11. Bezorging vindt plaats met 100% elektrische voertuigen. Naast afhalen en bezorgen, is de winkel ook voorzien van zitplaatsen. De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.30 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag opent de winkel om 16.00 uur.

Van pizzabakker tot franchisenemer

Op jonge leeftijd startte Yous’ met werken bij Domino’s. Na vele jaren in diverse rollen: van pizzabakker tot bezorger en van winkelmanager tot regiomanager, opent ze nu op 26 jarige leeftijd haar eerste winkel in Schoonhoven als franchisenemer. ‘’Ik heb in mijn werkzame jaren bij Domino’s ontzettend veel geleerd van de franchisenemers waar ik mee heb gewerkt. Het voelt alsof het nu allemaal écht gaat beginnen.’’ Vertelt Yous.

Yous heeft mooie ambities om inwoners van Schoonhoven kennis te laten maken met het menu van Domino’s. ‘’Veel mensen kennen ons natuurlijk door onze bezorgservice, maar weten niet hoe de pizza’s van Domino’s gemaakt wordt. Het lijkt me tof om te laten zien hoe onze pizza’s gemaakt worden. Ook wil ik laten zien wat we nog meer op het menu hebben staan. Men kan bij Domino’s namelijk ook terecht voor kipgerechten en sandwiches. Ook hebben we diverse vegetarische, veganistische en halal keuzes op onze menukaart staan’’

‘’Genieten van lekkere en kwalitatieve pizza’s, in een winkel met vriendelijk personeel en met een snelle bezorgtijd kan alleen met een gemotiveerd en enthousiast team.’’ vervolgt Yous. ‘’Samen met mijn team wil ik altijd een stapje extra doen voor onze klanten. Samen plezier maken én uitdagingen aangaan. Daarom vind ik het belangrijk om op alle vlakken mee te werken met mijn team. Of ik nu de toiletten in de winkel poets of zelf op een bezorgfiets stap: alles om onze klanten de beste ervaring te geven en het team hierin zoveel mogelijk te ondersteunen.’’

Yous.PNG
  • PNG
Yous.PNG

‘’Elke pizza die hier de winkel uitgaat, zou mijn lievelingspizza moeten zijn’’

‘’Met verse ingrediënten maken we een hartstikke mooi product. Ik vind pizza’s maken echt geweldig.’’ Een lievelingspizza heeft Yous dan ook niet. ‘’Elke pizza die hier de winkel uitgaat, zou mijn lievelingspizza moeten zijn. Daarbij vind ik persoonlijk contact met klanten enorm belangrijk. In mijn jaren bij Domino’s heb ik ervaren dat mensen je kennen als het gezicht van de winkel. Zo heb je vaste bezorgadressen en mensen die komen afhalen in de winkel. Ruimte voor een praatje is dan belangrijk. Als franchisenemer ben je echt een lokale ondernemer. Betrokkenheid bij de plaats waar ik ben gevestigd en de mensen die er wonen, is voor mij de basis.’’, vertelt Yous.

Internationale Vrouwendag

Domino’s heeft vestigingen in heel Nederland en werkt volgens een franchiseformule. Elke vestiging heeft een hecht team van medewerkers uit de regio. ’Ik wil ook inhaken op bijzondere dagen en leuke acties opzetten in Schoonhoven.’’ vertelt Yous. Dat begint al op Internationale Vrouwendag, dinsdag 8 maart. We gaan de winkel dan runnen met alleen maar vrouwen. Vrouwen die hier werken én vrouwen vanuit de rest van de Domino’s organisatie. Zo laten we samen zien dat we ‘ons mannetje’ staan.

Favicon for werkenbijdominos.nl | Werken bij Dominos werkenbijdominos.nl
  • jpg
  • jpg
  • jpg

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL