Domino's opent tweede winkel in Assen

Inwoners van Assen kunnen al sinds 2012 genieten van pizza’s van Domino’s. Vanaf dinsdag 7 juni wordt dit nog gemakkelijker. Franchisenemer Omid Bahadori opent dan zijn tweede vestiging in de stad. De winkel is gevestigd aan Kleuvenstee 39 in Assen en dagelijks geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Op vrijdagen is de winkel al vanaf 11.30 uur geopend voor lunch. Bezorging vindt plaats met elektrische fietsen en twee elektrische scooters.

Van pizzamaker tot winkelmanager

Winkelmanager Stephanie Perdok begon al op jonge leeftijd met een bijbaantje als pizzamaker bij Domino’s. In de afgelopen jaren is ze doorgegroeid naar verschillende andere functies en inmiddels is ze al een jaar lang winkelmanager van Domino’s Assen. Daar komt nu een tweede winkel bij.

Stephanie: ‘’Ik zie veel jonge pizzamakers in ons bedrijf en ik hoop dat ze na een aantal jaar ook kansen pakken en doorgroeien. Het helpen van mijn collega’s en goeie feedback ontvangen van mijn klanten geeft me elke keer opnieuw energie. Ik hoop in de toekomst om misschien wel een eigen franchise winkel te kunnen openen.’’ 

Assen 2.jpg
  • jpg

Verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt met verse ingrediënten. Daarnaast is het mogelijk verschillende ingrediënten te combineren en zo een eigen pizza samen te stellen. Stephanie: ‘’Mijn persoonlijke favoriet is de BBQ Mixed Grill, een lekker gevarieerde pizza met onder andere barbecuesaus, rundergehakt, gegrilde kip, maar ook paprika en ui.’’

Openingsactie

In de openingsweek is de 2e pizza gratis bij afhalen en de 3e pizza gratis bij bezorgen. ‘’Op deze manier kan Assen de opening van onze nieuwe winkel met ons mee vieren’’, aldus Stephanie.

Domino’s Assen zoekt nog extra pizzamakers en bezorgers die het team komen versterken. Solliciteren kan via www.werkenbijdominos.nl. Ook is iedereen van harte welkom om eens binnen te lopen in de winkel.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL