Domino's opent nieuwe vestiging in Zevenbergen

Op 20 juni opent Domino’s onder leiding van ervaren franchisenemers Annick en Thomas Willemstein de deuren van haar nieuwe vestiging aan Markt 18 in Zevenbergen. De winkel is dagelijks geopend en richt zich op het bezorgen en afhalen van verse, handgemaakte pizza’s. De winkel is volledig gasloos: niet alleen vindt bezorging plaats met 8 elektrische fietsen, maar ook het pand en de supersnelle bandoven zijn volledig elektrisch.

Jarenlange ervaring

Annick en Thomas draaien beiden al lange tijd mee binnen Domino’s. Zo startte Annick als assistent manager en Thomas als bezorger. Door de jaren heen zijn ze doorgegroeid naar manager en regiomanager en inmiddels samen eigenaar van 13 Domino’s winkels.   

Naast de liefde voor elkaar, delen ze ook de liefde voor pizza. Thomas: ‘’Allebei eten we na 10 jaar nog steeds elke week pizza. Onze favorieten zijn 4 Cheese en Hot & Spicy: deze zouden we inwoners van Zevenbergen dan ook zeker aanbevelen.’’

Naast pizza’s biedt Domino’s ook diverse bijgerechten, Crunchy Chicken, sandwiches, drankjes en desserts.

100% elektrisch

De winkel is volledig elektrisch. Er wordt gewerkt met een supersnelle bandoven: in maar liefst 4 minuten is de pizza klaar, waarna onze bezorgers hem met de elektrische fiets warm bij de klanten thuis bezorgen.

Thomas en Annick zoeken nog enthousiaste medewerkers. Annick: ‘’Voor wie creatief bezig wil zijn in de keuken, is de vacature van pizzamaker perfect. Ben je graag buiten en in beweging, dan zou je uitstekend aan de slag kunnen als bezorger.’’

Openingsactie

Om de opening van de winkel te vieren, vindt in de week van 4 tot en met 10 juli een speciale openingsactie plaats: klanten ontvangen de tweede pizza gratis bij afhalen en bezorgen.

Domino’s Zevenbergen is op werkdagen geopend van 11.30 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag opent de winkel om 13.00 uur.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 350 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL