Nieuwe eigenaar voor Domino’s Epe

Wie wil genieten van een verse, handgemaakte pizza, kan in Epe al bijna 4 jaar terecht bij Domino’s. De winkel, die beheerd werd door het hoofdkantoor van Domino’s Nederland, is sinds kort overgenomen door franchisenemer Ramon van Damme. De nieuwe winkelmanager is Melvin Heun.

Epe.jpg
  • jpg

Liefde voor het vak van pizzamaken

Franchisenemer Ramon is sinds een aantal jaar eigenaar van de Domino’s winkels in Coevorden en Klazienaveen. Na een carrière als financieel adviseur in de bankwereld, gooide hij het roer om en startte bij Domino’s. In zijn winkel in Epe past hij alle lessen van de afgelopen jaren toe.

De winkelmanager is Melvin Heun: hij heeft al vijf jaar ervaring in diverse functies binnen Domino’s en wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Service en kwaliteit zijn daarbij belangrijke uitgangspunten:

'’In onze open keuken maken we zelf pizza’s met verse ingrediënten, die we vervolgens snel bij de klant bezorgen. Kan iemand niet kiezen uit de ruim 30 verschillende pizzasmaken? Dan adviseren we graag!’’

 

Personeel gezocht

Inwoners van Epe met pizza verblijden, kan alleen met een team van enthousiaste medewerkers. Ter voorbereiding op het vakantieseizoen, zoekt Domino’s nog enthousiaste mensen die de kneepjes van het pizzamaken en bezorgen willen leren.

Melvin: ‘’We zoeken zowel bezorgers die het fijn vinden om buiten sportief bezig te zijn als creatievelingen die pizza’s willen leren maken.’’

 

‘’Zelf heb ik de kans gehad om mezelf bij Domino’s te ontwikkelen. Van een bijbaan tot de rol die ik vandaag de dag heb. Die kans wil ik anderen ook bieden.’’, aldus Melvin.

 

Openingstijden

De bezorging van pizza’s vindt plaats met 100% elektrische voertuigen. Naast bezorgen is de winkel ook open voor afhalen en dine-in. De winkel is van maandag tot en met zondag geopend van 16.00 tot 22.00 uur.

 

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 350 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL