Domino’s opent winkel in Bennekom

Maandag 27 juni opent Domino’s haar vestiging in Bennekom. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 49b en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten. Bezorging vindt plaats met volledig elektrische fietsen en scooters.

Van bezorger naar franchisenemer

Colin Goorden en Nathan Schuurman zijn de franchisenemers van de nieuwe vestiging in Bennekom. Beiden zijn ze acht jaar geleden gestart als bezorger bij Domino’s. Al snel groeiden ze door naar diverse functies, waaronder de rol van winkelmanager in de winkels Ede, Wageningen en Zutphen. In september openden ze samen hun eerste winkel in Rhenen. Nu komt daar ook Bennekom bij.  

Colin: ‘’We kijken er ontzettend naar uit om Bennekom te verblijden met onze handgemaakte pizza’s. Daarnaast bezorgen we ook in Renkum en Heelsum’’  

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is 100% vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Met een breed aanbod aan verschillende ingrediënten, heeft Domino’s een uitgebreid menu. Naast pizza’s zijn ook kip, sandwiches, diverse bijgerechten, drankjes en desserts op dit menu te vinden. Ook is het mogelijk om een pizza naar eigen smaak samen te stellen.

De favoriete combinatie van de franchisenemers? Dat is voor Nathan de Spicy Chicken Meatlover met barbecuesaus. ‘’Dit is een lekkere pittige pizza met daarop onder andere gegrilde kip, kip kebab, jalapeños, paprika en ui.’’ Colins voorkeur gaat uit naar de pizza Caprese met kip: ‘’Deze zou ik inwoners van de omgeving Bennekom zeker aanraden eens te proeven.’’   

Werken bij Domino’s

De winkel is nog op zoek naar pizzamakers en bezorgers om het team te komen versterken. Creatief aan de slag met verse ingrediënten in de keuken of in de buitenlucht op de fiets? Net als het menu, bieden ook de vacatures binnen Domino’s voor ieder wat wils.

Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op www.werkenbijdominos.nl

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL