Domino’s opent winkel in Horst

Maandag 4 juli opent Domino’s haar vestiging in Horst. De nieuwe winkel is gevestigd aan Kerkstraat 3A en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten. Bezorging vindt plaats met elektrische fietsen.

Pizza Vegan Veggi.jpg
  • jpg

Van bezorger tot franchisenemer

Franchisenemer David Drees begon zijn carrière bij Domino’s negentien jaar geleden als fietsbezorger. Op 18 jarige leeftijd werd hij winkelmanager en inmiddels is hij franchisenemer van diverse Domino’s winkels in de omgeving Tilburg en Helmond. Op maandag 4 juli opent hij zijn nieuwste vestiging in Horst.

David: ‘’Ik ben er trots op dat we nu ook een winkel mogen openen in Horst. Samen met het team kijk ik ernaar uit om inwoners te verblijden met onze handgemaakte pizza’s. Komend weekend zetten we samen de puntjes op de i, om vervolgens maandag van start te gaan.’’

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is 100% vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Met een breed aanbod aan verschillende ingrediënten, heeft Domino’s een uitgebreid menu. Naast pizza’s zijn ook kip, sandwiches, diverse bijgerechten, drankjes en desserts op dit menu te vinden. Ook is het mogelijk om een pizza naar eigen smaak samen te stellen.

Werken bij Domino’s

De winkel is nog op zoek naar pizzamakers en bezorgers om het team te komen versterken. Creatief aan de slag met verse ingrediënten in de keuken of in de buitenlucht op de fiets? Net als het menu, bieden ook de vacatures binnen Domino’s voor ieder wat wils.

Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op: www.werkenbijdominos.nl

 

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL