Domino's selecteert nieuwe medewerkers op basis van schoenen

Helemaal jezelf kunnen zijn is één van de belangrijkste factoren bij de keuze voor een nieuwe (bij)baan. Maar hoe laat je zien wie je bent? Met een unieke en originele kledingstijl. Bij Domino’s kunnen sollicitanten daarom vanaf nu een foto van hun sneakers toevoegen aan hun sollicitatie. Sneak(er) peek: is er een match met de unieke Domino's cultuur, dan maken nieuwe medewerkers in de periode van 22 augustus tot en met 11 september ook nog eens kans op Domino's Limited Edition Air Jordan 1 High’s van Vijz.

Schoenen Domino's.png
  • png

Limited Edition

De Limited Edition sneaker is speciaal voor Domino’s ontworpen door Vijz. Het is een custommade Air Jordan 1 High. Naast het kenmerkende Domino’s rood, wit en blauw, zijn er ook unieke kenmerken op de schoen te vinden. Zo zit er een rits in de lip, waar bezorger hun fooi kunnen bewaren. Het Domino’s logo is subtiel terug te vinden op de hiel. Verder is een deel van de schoen voorzien van een reflecterende stof, wat bijdraagt aan de zichtbaarheid op de weg.

Helemaal jezelf zijn

Casper Mooyman, Head of Marketing bij Domino’s Nederland, vertelt: ‘’We zien onze medewerkers vaak goed uitpakken met opvallende schoenen onder hun kenmerkende Domino’s outfit. Het is een verlengde van hun identiteit. Door juist de schoenen in de spotlights te zetten, willen we benadrukken hoe belangrijk we het vinden dat je bij Domino’s helemaal jezelf kunt zijn.’’

Meer weten?

Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Iedereen die klaar is voor een eerste stap naar een nieuwe (bij)baan, kan de stoute schoenen aantrekken en meer informatie vinden op: www.werkenbijdominos.nl/sneakers. Snel en gemakkelijk solliciteren? Dat kan bij Domino’s ook via WhatsApp.

Domino's sneaker.png
  • png

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL