Domino’s brengt grote favoriet terug op het menu

Nieuwegein, 7 november 2022 – Vanaf vandaag is de populaire Cheeseburger pizza weer verkrijgbaar bij alle Domino's vestigingen in Nederland. De pizzaketen brengt de pizza terug op het menu na vele enthousiaste reacties van klanten. Naast de Cheeseburger pizza, introduceert Domino's ook de Spicy Bacon Cheeseburger pizza, de Pizza Veggi Chickenburger, Popcorn Chicken, de Pizza Pulled Pork Meatlover en de Hot Sandwich Pulled Pork.

Cheeseburgerpizza.jpg
  • jpg

Massale vraag naar Cheeseburger pizza

Dat de Cheeseburger pizza een grote favoriet is onder klanten van Domino's, bleek afgelopen maand. Na een oproep op Instagram van de pizzaketen welke pizza terug op het menu moest komen, reageerden volgers massaal. Na een Cheeseburger Pizza Diner op 18 oktober 2022, waarbij een selectie fans de pizza éénmalig weer kon proeven, besloot Domino's deze voor langere tijd terug op het menu te brengen. 

 

Manon Stoutjesdijk, PR specialist bij Domino's Nederland, vertelt: ''Al sinds 2016 krijgen we dagelijks de vraag wanneer de Cheeseburger pizza weer te verkrijgen is op ons menu. Voor al deze fans wilden we graag iets terugdoen. Na de storm aan reacties op social media, hebben we besloten de pizza terug te brengen op het menu.''

De Cheeseburger Pizza wordt gemaakt met vers deeg, pure tomatensaus, mozzarella, ui, verse tomaat, gehakt, augurk en een swirl van burgersaus.

Voor ieder wat wils

Voor veel fans is de combinatie van pizza én burgers het beste van twee werelden. Vanuit die gedachte introduceert Domino's nog twee nieuwe burgervariaties op het menu. De Spicy Bacon Cheeseburger pizza is door de toevoeging van jalapeños en bacon geschikt voor iedereen die op zoek is naar wat extra pit.

De Veggi Chickenburger pizza is daarnaast de perfecte variatie voor wie vegetarisch wil eten. Deze pizza is belegd met mozzarella, tomatensaus van zongerijpte tomaten, plantaardige kip, ui, augurk, verse tomaat en een swirl van burgersaus.

Popcorn Chicken

Naast burgerpizza's brengt Domino's ook drie andere nieuwe gerechten op het menu: Popcorn Chicken, de Pizza Pulled Pork Meatlover en de Hot Sandwich Pulled Pork.

Manon Stoutjesdijk: ''Onze chefs hebben nieuwe variaties gecreëerd met onze populaire topping Pulled Pork. De bite-size Popcorn Chicken is daarnaast het perfecte gerecht om te delen met jouw gezelschap.''

Alle gerechten zijn verkrijgbaar bij Domino's vestigingen in heel Nederland.  

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL