Van fietsbezorger naar franchisenemer: Remco opent Domino’s vestiging in Zuidlaren

Op maandag 20 februari opent Domino’s haar nieuwe winkel in Zuidlaren. In de winkel, die te vinden is op Stationsweg 48, kan men dagelijks terecht voor het afhalen en laten bezorgen van verse pizza’s, kipgerechten, sandwiches en ovengebakken friet. Bezorging vindt plaats met 100% elektrische voertuigen. 

Opening Zuidlaren.jpeg
  • jpeg

Van bijbaan naar eigen winkel 

Franchisenemer Remco Poiesz is geen onbekende binnen Domino’s. 9 jaar geleden startte hij als fietsbezorger voor het bedrijf in Hoogezand-Sappemeer. Al snel groeide hij door naar pizzamaker en leidinggevende. Tijdens zijn studie in Groningen ontwikkelde hij zich verder door naar winkelmanager en uiteindelijk regiomanager, waarbij hij meerdere filialen aanstuurde. Inmiddels is het tijd voor een volgende stap: het openen van een eigen winkel. 

Persoonlijk en servicegericht

Persoonlijke aandacht is een van de belangrijkste waarden voor Remco. Hij maakt het de inwoners van Zuidlaren en omgeving graag zo gemakkelijk mogelijk. Remco: ‘’We bezorgen in heel Zuidlaren, maar ook in Noordlaren, Midlaren, De Groeve, Zeegse en Schipborg. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om in de winkel te komen afhalen: we hebben zelfs een aantal zitplekken voor bezoekers die hun pizza graag hier willen opeten.’’

Bezorgers gezocht

Remco zoekt nog bezorgers voor zijn winkel: ‘’Ik werk met alleen maar elektrische fietsen. Werken als bezorger betekent lekker in de buitenlucht én in beweging zijn. Ik vind het belangrijk om mijn personeel dezelfde kansen te bieden als ik zelf ooit heb gehad. Wie weten openen ze dan over een paar jaar ook wel hun eigen winkel.’’

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op www.werkenbijdominos.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in de winkel of even te bellen.

Openingstijden

Domino’s Zuidlaren is dagelijks geopend voor afhalen en bezorgen.

Maandag tot en met donderdag: 16.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag en zaterdag: 11.00 uur tot 23.00 uur

Zondag: 11.00 uur tot 22.00 uur

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL