Domino’s opent tweede vestiging in Schiedam

Maandag 20 februari opent Domino’s de deuren van haar tweede winkel in Schiedam. De nieuwe winkel is gevestigd in het winkelcentrum Hof van Spaland en richt zich op het bezorgen en afhalen van verse pizza’s en diverse bijgerechten.

Domino's Schiedam.jpeg
  • jpeg

Van bezorgers tot franchisenemers

De winkel wordt gerund door franchisenemers Robert Schouten en Sjoerd van Seters. Beiden zijn op 16 jarige leeftijd begonnen als bezorger bij Domino’s, om vervolgens door te groeien naar winkelmanager en eigen Domino’s vestigingen te openen. Ze hebben het bedrijf sinds hun 16e nooit meer verlaten.

Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Robert en Sjoerd bieden medewerkers graag dezelfde kansen als zij zelf ooit hebben gehad. De winkel heeft nog vacatures openstaan voor onder meer bezorgers en pizzamakers. Solliciteren kan via:  www.werkenbijdominos.nl

Focus op kwaliteit en service

Met twee vestigingen in Schiedam, willen de twee franchisenemers de focus op kwaliteit extra benadrukken: ‘’ Met een tweede winkel in Schiedam verkleinen we onze bezorggebieden. Dat betekent dat we onze trouwe klanten blijven bedienen, maar de afstand van de winkel tot het bezorgadres kleiner is. Zo kunnen we onze verse en warme pizza’s nog sneller bij de klant bezorgen. Daar zijn we trots op.’’

100% elektrische bezorging

Domino’s Schiedam bezorgt met volledig elektrische scooters en fietsen. Voor wie graag ter plaatse een pizza nuttigt, zijn ook zitplaatsen beschikbaar in de winkel.

Openingstijden

De nieuwe vestiging in Schiedam is geopend voor afhalen en bezorging op:

Maandag tot en met donderdag: van 16.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag tot en met zondag van 11.30 uur tot 22.00 uur

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 350 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL