Van pizzamaker tot popster: franchisenemer Domino's in nieuw SBS6 programma

Sem van den Burgt, eigenaar van de Domino's winkel aan de Rembrandtweg in Amstelveen, is tegenwoordig naast pizzamaker ook popster. De ondernemer deed mee aan het nieuwe SBS6 programma NIX Factor en won. Zijn hit 'Waar gaan we heen (Mijn Vriend)' werd op nationale radio gemaakt door maar liefst 70% van de luisteraars.

NIX Factor - Domino's Amstelveen.png
  • png

Van zingen onder de douche tot een hit op 100% NL

In het TV programma werd producer Marf (bekend van hits van onder andere Flemming) door 100% NL radio DJ's Barry Paf en Koen Hansen uitgedaagd om met Sem een heuse hit te creëren. En dat was nog best spannend. Sem vertelt:

‘’ Ik ben door de radio DJ's geselecteerd omdat ze ervan overtuigd waren dat ik nooit een hit zou kunnen scoren. Mijn expertise ligt natuurlijk ook bij het runnen van mijn eigen winkel en het bereiden van lekkere, verse pizza’s voor de inwoners van Amstelveen. Ik was nieuwsgierig hoe ver ik zou komen als ik met mijn zangkunsten zou meedoen aan het programma. Tot mijn eigen verrassing ging ik telkens een ronde verder. Waar ik eerst alleen maar zong onder de douche, stond ik nu ineens in een professionele muziekstudio.''

Radio DJ's draaien Domino's winkel voor één dag

Met de hulp van een professioneel team kreeg Sem het voor elkaar: maandagochtend 27 februari was zijn hit te horen op 100% NL, waar 70% van de luisteraars aangaven dit nummer vaker te willen horen. Barry Paf en Koen Hansen hadden het bij het verkeerde eind. Daarom kwamen ze één dag langs in de winkel van Sem en hielpen ze hem bij het bereiden en bezorgen van pizza's in Amstelveen.

Over het programma

NIX factor is een productie van Talpa. Tijdens een auditie selecteren bekende radio DJ’s kandidaten die in hun ogen écht niet kunnen zingen. Zij dagen vervolgens een producer uit om met deze kandidaat een hit op te nemen. Het programma is elke zaterdagavond te zien op SBS6.

Favicon for kijk.nl Kijk de uitzending terug kijk.nl
NIX Factor - Barry,Sem,Koen.jpg
  • jpg
Opnames Domino's Amstelveen.jpg
  • jpg

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL