Van pizzamaker tot franchisenemer: Nathan opent Domino’s vestiging in Burgum

Op maandag 17 april opende Domino’s in Burgum de deuren. Sindsdien kunnen inwoners van Burgum terecht bij Domino’s voor verse pizza’s, bijgerechten, sandwiches en desserts. Domino’s is gevestigd aan Markt 71 en is dagelijks geopend van 11.30 uur tot 22.00 uur.

Burgum 1.jpg
  • jpg

Van pizzamaker tot franchisenemer

Franchisenemer Nathan Oosterhof (27) groeide op in Heerenveen en begon daar in 2012 met een bijbaan als pizzamaker bij Domino’s. Al snel kreeg hij in deze winkel een leidinggevende rol. Na zijn studie vertrok Nathan voor een baan bij een landelijke bank naar de Randstad. Maar helemaal afscheid nemen van Domino’s, dat lukte niet. In 2020 kreeg hij de kans om de Domino’s vestiging in Wolvega over te nemen en in juni 2022 kwam daar Oosterwolde bij.

Nathan vertelt: ‘’Ik wilde altijd al ondernemer worden en het concept van Domino’s spreekt me enorm aan. Het voelde destijds als een logische keuze om mijn ambitie te volgen en ik ben trots op het resultaat. Ik kijk er dan ook naar uit om nu een volgende stap te nemen en een vestiging in Burgum te openen.’’   

Van verse pizza tot friet

Domino’s staat bekend om haar verse, handgemaakte pizza’s. Naast een breed scala aan pizza’s met verschillende ingrediënten, kunnen inwoners van Burgum ook terecht bij Domino’s voor kip, sandwiches en zelfs friet. Nieuw op het menu zijn Loaded Fries, in de smakelijke variaties Chicken Kebab, Spicy Chicken Kebab en Pulled Pork.

Voor franchisenemer Nathan is de pizza Chicken Supreme favoriet: ‘’Dit is een heerlijke pizza belegd met tomatensaus, mozzarella, gegrilde kip, ui, paprika, tomaat en pizzakruiden.’’

Bezorging met elektrische fietsen

Duurzaamheid, kwaliteit en service staan bij Domino’s en bij Nathan hoog in het vaandel. Daarom kunnen inwoners van Burgum via Domino’s de lekkerste, verse pizza’s vlot thuis laten bezorgen. Deze bezorging vindt plaats met volledig elektrische fietsen.

Nathan: “Fietsen zijn stil, duurzaam en het zorgt ervoor dat je lekker in beweging blijft. Voor ons was het dan ook een logische keuze om ook in Burgum zoveel mogelijk met de fiets te bezorgen.’’

Naast het bezorgen van pizza’s en andere bijgerechten, kunnen inwoners van Burgum ook in de winkel terecht om een bestelling af te halen. Daarnaast zijn er acht zitplaatsen beschikbaar voor dine-in.

Bezorgers en pizzamaker gezocht

Nathan zoekt nog pizzamakers en bezorgers die het team in de vestiging van Burgum komen versterken. Een (bij)baan bij Domino’s biedt veel vrijheid, een prettige werksfeer en zelfs de mogelijkheid om in de toekomst een eigen vestiging te openen. Franchisenemer Nathan is daar het levende bewijs van. Meer informatie kan worden gevonden op www.werkenbijdominos.nl. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om langs te komen in de winkel.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL