Broers David en Marc openen Domino’s vestiging in Surhuisterveen

Op maandag 8 mei opent Domino’s haar nieuwe vestiging in Surhuisterveen. De nieuwe vestiging is te vinden aan De Kolk 9 en richt zich dagelijks op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten.

Surhuisterveen.jpg
  • jpg

Twee broers, één droom

Franchisenemers van de winkel zijn de broers David (31) en Marc Oosterhof (34). David begon in 2010 als bezorger bij Domino’s in Heerenveen en binnen een jaar werd hij hier manager. Vervolgens ging hij werken voor het hoofdkantoor als regiomanager. Ook hielp David met bestaande winkels en het openen van nieuwe winkels van franchisenemers. Met zijn vergaarde kennis besloot hij zelf een winkel te openen in 2018. Naast deze eerste vestiging in Steenwijk, nam hij later ook de vestiging in Heerenveen over. In deze vestiging werkte hij zij aan zij met zijn broer Marc.

David vertelt: “Al vanaf kinds af aan waren Marc en ik altijd met het idee bezig om ooit samen iets te starten en een onderneming op te zetten. Dat wij op deze manier onze droom konden verwezenlijken, zorgt er voor dat we extra gemotiveerd zijn er een succes van te maken. Wij kunnen goed samenwerken omdat wij elkaar door en door kennen.’’

 

Het was dan ook een logische stap om een volgende vestiging te openen in Surhuisterveen om zo verder te bouwen aan hun droom. Marc: ‘’ We streven er samen naar een jong en dynamisch bedrijf neer te zetten.’’

 

Verse pizza’s

De pizza’s bij Domino’s worden vers en met de hand gemaakt. Inwoners van Surhuisterveen kunnen kiezen tussen pizza’s op het menu of zelf een pizza samen laten stellen met de beschikbare ingrediënten. Naast verse pizza, is er ook keuze uit sandwiches, kip, friet en diverse bijgerechten en desserts. Voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met het uitgebreide aanbod van Domino’s raden de broers de volgende pizza’s zeker aan:

Marc:  ‘’De pizza American Supreme Meatlover:  dit is een heerlijke pizza belegd met BBQ saus, mozzarella, pepperoni, rundergehakt, kip kebab, bacon & ui.”

 

David: ‘’De pizza Hot & Spicy: dit is een pittige pizza belegd met tomatensaus, mozzarella, pepperoni, paprika, ui & jalapeños.”

 

100% elektrische bezorging

Alle bestellingen in Surhuisterveen worden bezorgd met 100% elektrische fietsen. Een stille én milieuvriendelijke manier van bezorgen. Marc en David zoeken nog enthousiaste bezorgers die aan de slag willen bij Domino’s Surhuisterveen. Ook voor gemotiveerde pizzamakers is nog ruimte. Meer informatie kan worden gevonden via www.werkenbijdominos.nl

 

Openingstijden

Domino’s Surhuisterveen is dagelijks geopend voor afhalen en bezorgen van 11.30 uur tot 22.00 uur.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL