10 jaar Domino’s Valkenswaard: "Op Carnavalsmaandag hebben we een winkel vol zingende en dansende mensen."

Op donderdag 15 juni bestaat Domino’s Valkenswaard tien jaar. In al die jaren zijn er veel mooie herinneringen gemaakt: van het uitdelen van pizza’s tijdens lokale evenementen tot een winkel vol zingende- en dansende mensen tijdens carnaval. Eigenaar Ferry Heinemans (33) kijkt ernaar uit om dit jubileum samen met inwoners van Valkenswaard te vieren. Dat doet hij op vrijdag 2 juni met een speciale actie: pizza’s zijn dan verkrijgbaar voor €1,99 per stuk bij afhalen.

Teamfoto april 2023.jpeg
  • jpeg

Van bezorger tot franchisenemer

Ferry werkt zelf al bijna de helft van zijn leven bij Domino’s. Op zestienjarige leeftijd begon hij als bezorger bij Domino’s in Veldhoven en daar woont hij nog steeds met zijn gezin. Naast zijn opleidingen bleef hij werken bij Domino’s en groeide al snel door naar diverse functies in de winkel. Ook heeft hij als regiomanager voor de corporate winkels van Domino’s Nederland gewerkt. Op 26- jarige leeftijd kreeg hij de kans om de winkel in Valkenswaard over te nemen. Een beslissing waar hij tot op de dag van vandaag nog enorm blij mee is. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van Domino’s winkels in Valkenswaard, Deurne en Bladel.

Het team in Valkenswaard is uitgegroeid tot een hecht team met een groot aantal vaste medewerkers. Ferry:

‘’Een deel van mijn team werkt hier al sinds 2016, waaronder onze winkelmanager Simone. Een fijne werkomgeving bieden, is voor mij belangrijk. Daarnaast wil ik dat collega’s dezelfde kansen krijgen als ik zelf binnen Domino’s heb gehad. Ook onze klanten waarderen het feit dat we zo’n vast team hebben: ze zien altijd een bekend gezicht.’’

Ferry.jpg
  • jpg

Onderdeel van de gemeenschap

Toen Ferry de winkel in Valkenswaard overnam, was deze net drie jaar geopend. Ferry vertelt:

‘’Ik ben vol enthousiasme aan de slag gegaan met het nog beter maken van de kwaliteit en service, zodat iedereen kon genieten van een verse, thuisbezorgde pizza. Daarnaast zijn we echt onderdeel van de gemeenschap geworden. Veel vaste klanten komen terug en er is altijd ruimte voor een praatje.”

Ferry is zelf een liefhebber van sport en sponsort de lokale voetbalverenigingen en HOD, de lokale hockeyvereniging. Ook sponsort hij elk jaar de Duck van Toor race bij de Valkenswaardse scoutingsvereniging, waar in 2022 een jaar lang gratis pizza van Domino’s gewonnen kon worden.  “En natuurlijk mochten andere lokale evenementen als het vliegerfestival en de Truckrun niet in onze agenda’s ontbreken.”

Carnaval is altijd bijzonder

Carnaval is elk jaar een bijzondere periode voor Domino’s Valkenswaard. ‘’Met name de carnavalsmaandag.’’ vertelt Ferry. ‘’Domino’s Valkenswaard behoort dan altijd tot de top 5 drukste winkels van Nederland. Dit jaar hadden we op carnavalsmaandag zelfs de drukste dag ooit sinds onze opening in 2013. Het is een feestje om te zien dat de winkel dan volstaat met zingende en feestende mensen.’’

Volledig elektrische bezorging

Waar de winkel ooit begon met acht benzinescooters om te bezorgen, zijn tegenwoordig vijf elektrische fietsen en vier elektrische brommers in het straatbeeld terug te vinden. Ferry: ‘’Naast onze elektrische bezorgvoertuigen hebben we nog twee benzinescooters, maar die gaan binnenkort de deur uit. We willen alleen nog maar elektrisch bezorgen. Dat is duurzaam én stil.’’

Een feestje zonder taart, maar met pizza

Het jubileum van Domino’s Valkenswaard vindt plaats op vrijdag 2 juni 2023. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de winkel. Medium pizza’s zijn verkrijgbaar voor maar €1,99 per stuk bij afhalen.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL