Domino’s opent nieuwe vestiging in Gennep

Maandag 15 mei opent Domino’s haar vestiging in Gennep. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Zandstraat 56 in Gennep en richt zich op het bezorgen en afhalen van verse pizza’s en diverse bijgerechten. Bezorging vindt plaats met elektrische voertuigen.

Van fietsbezorger tot franchisenemer

David Drees is franchisenemer van de vestiging in Gennep. David begon zo’n 20 jaar geleden bij Domino’s als fietsbezorger en groeide van winkelmanager door naar franchisenemer. Inmiddels opent hij met Gennep zijn negende Domino’s vestiging in het zuiden van Nederland.

David vertelt hierover het volgende: ‘’Ik ben er trots op dat we nu ook in Gennep een vestiging mogen openen. Samen met het team zetten we ons in om smakelijke, verse pizza’s te bereiden en deze snel en warm bij de inwoners van Gennep, Ottersum en Heijen thuis te bezorgen.’’

Verse pizza’s

De pizza’s van Domino’s worden gemaakt met verse ingrediënten. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment pizza’s en de mogelijkheid om zelf een pizza samen te stellen. Naast pizza’s heeft Domino’s ook diverse bijgerechten zoals kip, friet en sandwiches op het menu staan.

Openingstijden

Inwoners van Gennep en omgeving kunnen dagelijks bij Domino's terecht voor het afhalen en bezorgen van verse pizza's en diverse bijgerechten. Op maandag en dinsdag is de vestiging geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Van woensdag tot en met zondag is de vestiging geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Werken bij Domino’s

David is nog op zoek naar enthousiaste collega’s om het team te komen versterken. Creatief aan de slag met verse ingrediënten in de keuken of in de buitenlucht op de fiets? Net als het menu, bieden ook de vacatures binnen Domino’s voor ieder wat wils.

Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden David: ‘’Ik wil mijn personeel een plezierige werkomgeving bieden waarin zij dezelfde kansen krijgen die ik zelf ooit heb gehad toen ik begon bij Domino’s’’.  

Meer informatie en openstaande vacatures zijn te vinden op: www.werkenbijdominos.nl

Domino's Gennep.jpg
  • jpg

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL