13 jarige Lynn voor één dag de baas van Domino’s Nederland

Welke pizzasmaak zou jij toevoegen op het menu als je één dag de baas van Domino’s Nederland bent? En hoe zou je een personeelswervingscampagne invullen? Het zijn vragen waar de 13 jarige Lynn vandaag mee aan de slag gaat. In het kader van ‘De Baas van Morgen’, een initiatief van JINC, neemt zij voor één dag de rol van Domino’s CEO Misja Vroom over.

Domino's - JINC Baas van Morgen 2023

Een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt

JINC helpt kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC programma maken kinderen kennis met verschillende beroepen, leren ze solliciteren en ontdekken ze welk werk past bij hun talenten. Dit doen ze samen met diverse partners in het onderwijs en het bedrijfsleven. Domino’s is sinds 2021 partner van JINC. Naast een financiële bijdrage verzorgt de keten zogenaamde blikstemstages in de winkels, krijgen leerlingen sollicitatietrainingen gegeven door Domino’s medewerkers en doet Domino’s mee aan het jaarlijkse initiatief ‘De Baas van Morgen’.

Misja Vroom: “bij Domino’s geloven we dat iedereen gelijke kansen verdient. Zo zijn er bij ons tal van verhalen van collega’s die zijn begonnen als bezorger en inmiddels succesvolle franchisenemers zijn. Tegelijkertijd realiseren we ons dat het nog niet voor iedereen vanzelfsprekend is om kansen te krijgen. Met ons partnership met JINC zetten we ons in om hier verandering in te brengen.’’

Van pizza maken tot presenteren in de boardroom Als baas van Domino’s, is het belangrijk helemaal thuis te zijn in het proces van pizza maken. Daarom begint de dag van Lynn met een bezoek aan de eigen deegmakerij. Ook het bedenken en creëren van een nieuwe pizzasmaak staat op het programma. Verder gaat ze aan de slag met een eigen personeelswervingscampagne, welke zij aan de rest van het leiderschapsteam van Domino’s zal presenteren.

Misja Vroom: ‘’Ik kijk er naar uit om net als vorig jaar de regie uit handen te geven en ben erg benieuwd naar de ideeën van Lynn. De Baas van Morgen is voor mij niet alleen een leuke, maar ook erg leerzame dag.’’

JINC Baas van Morgen - Misja en Lynn.jpg
  • jpg

Over de Baas van Morgen 2023

Leerlingen worden door JINC het hele jaar geholpen met hun talentontwikkeling en het vergroten van hun kennis van de arbeidsmarkt. JINC Baas van Morgen vindt dit jaar voor de negende keer plaats. Bijna 700 kinderen tussen de 10 en 17 jaar en 485 bedrijven uit Amsterdam, Breda, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam-Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg doen mee aan dit initiatief.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL