Van bezorger naar franchisenemer: Pjotr (29) opent Domino’s vestiging in Julianadorp

Maandag 5 juni opent Domino’s in Julianadorp. De winkel is gevestigd aan Schoolweg 37 en gaat zeven dagen per week open. Domino’s Julianadorp richt zich op het afhalen en bezorgen van handgemaakte pizza’s, diverse bijgerechten, sandwiches en desserts.

Bezorgexpert

Franchisenemer van de winkel is Pjotr Tammeling, die met zijn jarenlange ervaring binnen Domino’s nu zijn derde vestiging opent en geen onbekende is in de regio. Pjotr startte bij Domino’s Groningen als bezorger en maakte in zijn eerste twee jaar meer dan 10.000 bezorgritten en vestigde twee keer een bezorgrecord. Met de aanvullende ervaring die hij opdeed als pizzamaker, groeide hij al snel door naar winkelmanager van de vestiging. Na een functie van regiomanager voor meerdere Domino’s vestigingen in combinatie met de HBO opleiding Retailmanagement en Ondernemerschap, nam hij de stap tot het openen van zijn eerste winkel in Schagen. Inmiddels is daar een winkel bijgekomen en nu is Pjotr klaar om zijn kennis en ervaring in te zetten om inwoners van Juliadorp te verblijden met verse pizza’s en een uitstekende service.  

Julianadorp 2.jpg
  • jpg

Voor ieder wat wils

Met diverse pizza’s, bijgerechten, sandwiches en desserts, is bij Domino’s op het menu voor ieder wat wils te vinden. Ook is het mogelijk met de beschikbare ingrediënten een eigen pizzacombinatie samen te stellen.

Pjotr vertelt hierover het volgende: ‘’We bieden keuze uit verschillende formaten pizza, maar ook diverse sauzen en ingrediënten. Hierdoor is het altijd mogelijk een eigen combinatie samen te stellen. Zelf houd ik bijvoorbeeld van een wat dunnere bodem. Ik kies dan voor de pizza Four Cheese in het Italian formaat. Ik bestrijk de bodem met crème fraîche in plaats van tomatensaus en voeg naast de vier verschillende kazen nog extra champignons toe. Deze combinatie zou ik klanten zeker aanraden eens te proberen.’’ 

Duurzame en stille bezorging

Domino’s Julianadorp bezorgt met zes elektrische fietsen en één elektrische scooter. Pjotr: ‘’Ik vind het belangrijk om op een duurzame en stille manier te bezorgen. Deze visie op duurzaamheid voer ik ook door in mijn winkel: de oven is volledig elektrisch en in de toekomst wil ik graag zonnepanelen plaatsen.’’

Voor wie nog op zoek is naar een (bij)baan is Pjotr nog op zoek naar enthousiaste fietsbezorgers. Een baan bij Domino’s biedt veel vrijheid, een prettige werksfeer en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Pjotr: ‘’Daarnaast ben je lekker actief bezig in de buitenlucht.’’

Meer informatie is te vinden via www.werkenbijdominos.nl. Ook is het mogelijk om langs te komen in de winkel voor meer informatie. 

Openingstijden

Domino’s Julianadorp is van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag is de winkel van 11.30 uur tot 22.00 uur geopend. Voor wie bestelt met de speciale Domino’s app, heeft de winkel in  vanaf 12 juni tot en met 21 juni een speciale openingsactie: de tweede pizza is gratis bij afhalen en/of de derde pizza gratis bij bezorging.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL