Domino’s opent tweede winkel in Barendrecht

Vandaag opent Domino’s de deuren van haar tweede in winkel in Barendrecht. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Reuchlinhaven 8 en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten. Bezorging vindt plaats met 100% elektrische voertuigen.

EBIKE_lowres.jpg
  • jpg

Van bezorger naar franchisenemer

Franchisenemer Sjoerd van Seters is er trots op zijn 13e winkel te openen. ‘’Ik ben 29 jaar geleden begonnen als bezorger bij Domino’s en heb het bedrijf sindsdien niet meer losgelaten. Mijn kennis en ervaring zet ik nu al jarenlang in als franchisenemer in de regio. Daarbij is oprechte aandacht voor mijn teams het allerbelangrijkste: ik wil hen de kansen geven die ik zelf ook heb gehad.''

Verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Naast pizza’s zijn ook kip, sandwiches, friet, diverse bijgerechten, drankjes en desserts op dit menu te vinden. Ook is het mogelijk om een pizza naar eigen smaak samen te stellen.

De favoriete pizza van Sjoerd is zo’n eigen creatie: ‘’Ik eet graag een pizza met daarop pepperoni, tonijn en ananas. Een combinatie waar ik door mijn personeel vaak om wordt uitgelachen. Het blijft natuurlijk een gevoelig onderwerp: wel of geen ananas op pizza.’’

Werken bij Domino’s Barendrecht

De winkel is nog op zoek naar pizzamakers en bezorgers om het team te komen versterken. Creatief aan de slag met verse ingrediënten in de keuken of in de buitenlucht op de fiets? Net als het menu, bieden ook de vacatures binnen Domino’s voor ieder wat wils.

Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op www.werkenbijdominos.nl

Openingstijden

Meer informatie en openingstijden zijn hier te vinden.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL