Van bezorger tot franchisenemer: Jesse opent Domino’s vestiging in Reuver

Maandag 19 juni opent Domino’s de deuren van haar nieuwe vestiging in Reuver. De winkel is gevestigd aan de Rijksweg 14 in Reuver. Inwoners van zowel Reuver als Beesel kunnen zeven dagen in de week bij Domino’s terecht voor het afhalen en bezorgen van verse pizza’s en diverse bijgerechten.

Domino's Reuver.jpg
  • jpg

Van pizza tot friet

Op het menu is een uitgebreide selectie aan verse, handgemaakte pizza’s te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een pizza samen te stellen met de beschikbare ingrediënten. Verder staan op het menu friet, loaded fries, kipgerechten, sandwiches en diverse bijgerechten en desserts. Daarmee biedt Domino’s Reuver voor ieder wat wils.

Een bestelling is eenvoudig te plaatsen via www.dominos.nl, in de winkel of via de Domino’s app.

Jarenlange ervaring

Jesse van Dorst is de franchisenemer van de winkel in Reuver. In 2012 startte hij bij Domino’s als bezorger en in de jaren die volgden heeft hij zich verder ontwikkeld binnen de organisatie. In 2020 opende hij zijn eerste eigen Domino’s vestiging. Inmiddels is hij trotse eigenaar van Domino’s vestigingen in Panningen, Venlo, Someren en Tegelen.

Jesse: ‘’ De afgelopen weken heb ik samen met winkelmanager Björn en regiomanager Remi, die samen ruim acht jaar ervaring binnen Domino’s hebben, de nodige voorbereidingen getroffen. Zij en het team zijn er helemaal klaar voor om inwoners van Reuver en Beesel kennis te laten maken met onze heerlijke, verse pizza’s en snelle service.’’

Het team is nog op zoek naar enthousiaste collega’s. Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op: www.werkenbijdominos.nl

100% elektrische bezorging

Het team in Reuver bezorgt volledig elektrisch. Jesse: ‘’We bezorgen met elektrische fietsen. Dit is duurzaam, stil en als bezorger blijf je lekker in beweging. Natuurlijk is het ook mogelijk de bestelling af te halen in ons monumentale pand in hartje Reuver.’’ 

Openingstijden

Domino’s Reuver is zeven dagen per week geopend.

Maandag tot en met donderdag: 16.00 uur – 22.00 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag: 12.00 uur – 22.00 uur

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL