Van bezorger tot Franchise Partner: Thijs Vosmeijer opent Domino’s vestiging in Lochem

Maandag 4 december opent Thijs Vosmeijer zijn eerste Domino’s vestiging in Lochem. Aan de Nieuwstad 3 kunnen inwoners van Lochem elke dag terecht voor verschillende pizza’s, sandwiches en andere bijgerechten. Elke vrijdag en zaterdag opent Thijs eerder zijn deuren zodat er ook genoten kan worden van een lekkere lunch. Om de opening te vieren trakteerde Thijs op maar liefst 200 gratis pizza’s.

Domino's Lochem.png
  • png

Jarenlange ervaring
Thijs begon in 2017 bij Domino’s als bezorger in de vestiging in Zutphen. Al snel groeide hij door en binnen twee jaar was hij manager van de winkel. Dit doet hij nu al zo’n vier jaar en niet zonder succes: afgelopen jaar nam hij de award voor ‘Global Manager Of The Year’ in ontvangst. Een wereldwijde prestatie binnen Domino’s waar hij erg trots op is. Daarmee is het ook tijd geworden voor een volgende stap: vanaf maandag 4 december mag hij zich eigenaar van de Domino’s vestiging in Lochem noemen.

Verse, warme pizza’s voor iedereen
Met de komst van een Domino’s vestiging brengt Thijs een kwalitatief en sterk merk naar Lochem. Hij vertelt: ‘’We leveren verse, kwalitatieve en betaalbare gerechten. Daarbij vind ik het belangrijk om voor ieder wat wils te bieden. Naast pizza’s verkopen we ook andere gerechten zoals sandwiches en kip. Ook voor glutenvrije en veganistische opties is men bij ons aan het juiste adres.’’

De bestellingen van Domino’s worden geleverd met 100% elektrische fietsen. Door een snelle werkwijze in de vestiging en korte bezorgritten worden de pizza’s vers en warm bij de klant geleverd. Naast inwoners van Lochem, zijn ook alle bedrijven en vakantieparken van harte welkom bij Domino’s. Thijs vertelt:  “Lochem is omringd door mooie vakantieparken. Een groot deel van deze parken zullen in ons bezorggebied vallen. Zo kunnen mensen tijdens hun verblijf genieten van onze producten.”

Feestelijke opening
Maandag 4 december opent de winkel voor het eerst haar deuren. Dit wordt feestelijk gevierd met een mooie openingsactie: op social media konden volgers in totaal 200 gratis pizza’s winnen. Thijs kijkt ernaar uit om nu echt aan de slag te gaan in zijn eigen vestiging: ‘’Ik verheug me erop om kennis te maken met de inwoners van Lochem en hen te verrassen met onze lekkere pizza’s en goede service. We streven ernaar om onze bestellingen binnen 20 minuten bij onze klanten te leveren.’’  

Collega’s gezocht

Thijs is nog op zoek naar enthousiaste pizzamakers en fietsbezorgers. Thijs: ”Toen ik in 2017 bij Domino’s begon had ik nooit gedacht dat ik 6 jaar later een eigen winkel zou runnen. Domino’s biedt veel ruimte om te groeien. Ik wil mijn visie doorgeven aan mijn team en hen ook de mogelijkheid geven om door te groeien binnen een jong team.” Geïnteresseerden zijn van harte welkom in de winkel. Solliciteren kan ook via www.werkenbijdominos.nl.

Openingstijden

Domino’s Lochem is vanaf maandag 4 december elke dag geopend voor afhalen en bezorgen:

Maandag: 16:00-22:00
Dinsdag: 16:00-22:00
Woensdag: 16:00-22:00
Donderdag: 16:00-22:00
Vrijdag: 11:30-22:00

Zaterdag: 11:30-22:00
Zondag 16:00-22:00

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL