Domino’s opent nieuwe vestiging in Amstelveen

Maandag 11 december opent Domino’s een nieuwe vestiging in Amstelveen. Sem van den Burgt, ook bekend van zijn Domino’s vestiging aan de Rembrandtweg, wordt de eigenaar van deze nieuwe vestiging. Om de opening te vieren, ontvangen klanten die in de openingsweek komen afhalen de tweede pizza gratis.

Van alle markten thuis
Franchise partner Sem is geen onbekende in Amstelveen. Nadat hij een aantal jaren werkzaam was in een kantoorfunctie bij Domino’s Nederland, streek hij aan het begin van dit jaar neer in de Domino’s vestiging aan de Rembrandtweg. Daar werd hij al snel een graag geziene ondernemer. Ook zijn deelname aan de SBS talentenjacht ‘NIX Factor’ leverde hem de nodige bekendheid op bij inwoners van Amstelveen. Als lokale ondernemer probeert Sem een bijdrage te leveren aan de gemeenschap. Hij vertelt: ‘’We zoeken de connectie met onze inwoners graag op. Of het nu gaat om sponsoring van lokale initiatieven tot het creëren van werkplekken’’

Sem van den Burgt.jpg
  • jpg

Verse pizza’s en een snelle service
Naast deze initiatieven blijft de basis natuurlijk een kwalitatief product en goede service. Sem vertelt: ‘’Voor mij is het belangrijk dat we onze klanten blijven verrassen met verse, kwalitatieve pizza’s en een snelle en vriendelijke service. Met een nieuwe vestiging in Amstelveen, zijn we nog beter bereikbaar voor onze afhaalklanten. Ook zorgen we ervoor dat we onze bezorgservice nog beter kunnen aanbieden. Doordat afstanden van de winkel tot bepaalde wijken korter worden, hoeven we alleen nog maar gebruik te maken van elektrische fietsen. Dat is duurzaam én snel!’’  

Openingsactie
Om de opening van de nieuwe vestiging te vieren, ontvangen klanten die in de periode van maandag 11 tot en met zondag 17 december komen afhalen in de winkel de tweede pizza gratis. Ook zullen er in diezelfde week nog een aantal winacties plaatsvinden op de social media kanalen van de winkel.

Werken bij Domino’s
Sem staat altijd open voor nieuw talent. “Voor iedereen is er werk en ik vind het heel belangrijk dat er een fijne sfeer is op de werkvloer.” Openstaande vacatures zijn te vinden via: www.werkenbijdominos.nl. Ook is het mogelijk om langs te komen in de winkel voor een kennismaking of meer informatie.

Domino’s Eleanor Rooseveltlaan is vanaf 11 december elke dag geopend:

Maandag t/m woensdag: 14:30 – 22:00
Donderdag t/m zondag: 11:30 – 22:00

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL