Domino’s opent tweede vestiging in Middelburg

Domino’s opent op 27 december de tweede vestiging in Middelburg. Aan de Vrijlandstraat 59 kun je terecht voor verse, handgemaakte pizza’s en andere gerechten. De Franchise Partners achter deze vestiging zijn Martijn en Sander Bakx, samen met Maarten van Hamont. Ze zijn alle drie ooit begonnen als bezorger en doorgegroeid tot Franchise Partners binnen Domino’s.

20231227_115656(0).jpg
  • jpg

Martijn, Sander en Maarten hebben al ervaring als Franchise Partner bij Domino’s met succesvolle winkels in Vlissingen en Middelburg. Ze zijn enthousiast over het sterke merk Domino’s, waarbinnen ze hun eigen ideeën en ondernemerschap volop kunnen toepassen.

Met deze nieuwe vestiging in Middelburg streven ze ernaar de service en bezorgtijden verder te verbeteren, zodat ze de klanten kunnen verrassen met lekkere, verse en warme pizza’s. Daarnaast is op het menu van Domino's ook de Thick Shake Speculoos te vinden. Een ijskoude shake gemaakt van roomijs met de smaak van het kenmerkende Speculoos koekje. Alle bestellingen worden op 100% elektrische voertuigen bezorgd.

Collega's gezocht

Martijn, Sander en Maarten zijn alle drie begonnen als bezorger bij Domino's en uitgegroeid tot ondernemers. Daardoor hechten ze ook veel waarde aan de ontwikkeling van hun eigen teams. Ze willen hun team de kans geven om door te groeien. Op dit moment zoeken ze nog enthousiaste pizzamakers en bezorgers. En wie weet zit daar wel een toekomstige ondernemer tussen. Solliciteren kan via www.werkenbijdominos.nl 

De opening van de nieuwe winkel wordt gevierd met een speciale actie. Vanaf 8 januari kunnen klanten 10 dagen lang profiteren van een tweede pizza gratis bij hun bestelling. De nieuwe Domino’s vestiging in Middelburg is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. 

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL