Domino’s breidde in 2023 verder uit in Nederland

Pizzaketen opende vier nieuwe vestigingen in de laatste week van 2023 en breidt daarmee het netwerk uit naar 373 vestigingen in Nederland.

EBIKE_lowres.jpg
  • jpg

Domino’s Nederland sluit 2023 af met de opening van vier nieuwe vestigingen in Nederland. Hiermee komt het totaal aantal vestigingen waar men terecht kan voor een verse afhaal- of thuisbezorgde pizza op 373. Dit jaar opende de pizzaketen, die sinds 1989 in Nederland te vinden is, 28 nieuwe vestigingen.

Verse, warme pizza’s en een snelle service.
Enerzijds opende de pizzaketen het afgelopen jaar vestigingen in dorpen of steden waar zich nog geen vestiging van de keten bevond en waar de behoefte aan verse, thuisbezorgde pizza’s hoog was. Anderzijds opende Domino’s nieuwe vestigingen in steden waar zij zich al wel bevond. Door de bezorggebieden in deze steden te verkleinen, stond de pizzaketen nog dichter bij haar klanten en kon zij haar focus op het bezorgen van verse, warme pizza’s en het leveren van een snelle service nog verder versterken.

De populariteit van Domino’s zorgde de afgelopen jaren niet alleen voor nieuwe vestigingen, maar ook voor een uitbreiding van het assortiment en de mogelijkheid om diensten verder te optimaliseren. Zo zijn er op het menu naast verse pizza’s ook kipgerechten, sandwiches en diverse bijgerechten en desserts te vinden. In 2023 voegde Domino’s daar friet en loaded fries aan toe.

Vooruitkijken naar 2024
Ook het komende jaar belooft een bijzonder jaar te worden voor Domino’s. De pizzaketen viert dan haar 35-jarig bestaan in Nederland.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL