Domino’s opent nieuwe vestiging in Uithoorn

Vandaag opent Domino’s een nieuwe vestiging in Uithoorn aan het Legmeerplein 22. Door het leveren van service en kwaliteit die Uithoorn nodig heeft, tilt de 24-jarige Franchise Partner Desley Rijneveld de bezorgindustrie naar een nieuw niveau. In 2016 begon Desley bij Domino’s als scooterbezorger waar hij doorgroeide als assistent-manager en winkelmanager. Uiteindelijk werd hij op 22-jarige leeftijd trotse eigenaar van de vestiging in Mijdrecht en opent hij nu in Uithoorn zijn tweede Domino’s vestiging.

Franchise Partner Desley Rijneveld op rechts.jpeg
  • jpeg

De ambitie om zelf te gaan franchisen

De combinatie van Desley zijn kwaliteiten en zijn ambitie om ondernemer te worden, zorgde voor de ideale kans om succesvol een eigen winkel te runnen. Waar hij ooit begon als bezorger, is Desley op jonge leeftijd doorgegroeid als Franchise Partner van twee vestigingen. Naast het leveren van lekkere, vers gemaakte pizza’s van goede kwaliteit met goede service, heeft Desley een grote focus op lokaal ondernemerschap. Hij vertelt: Als lokaal ondernemer ben je onderdeel van de plaats waar jouw winkel gevestigd is. Ik vind het dan ook belangrijk om betrokken te zijn bij het verenigingsleven en de initiatieven die plaatsvinden in Uithoorn.”

200 gratis pizza’s

Vandaag zal de vestiging in Uithoorn feestelijk geopend worden. “Op 21 en 22 juni hebben we 200 gratis pizza's weggegeven via Facebook en Instagram”, vertelt Desley. Naast het bezorgen en afhalen van lekkere pizza’s en diverse gerechten zoals kip, friet, sandwiches en desserts, is het met zo’n 16 zitplaatsen ook mogelijk om in de winkel te genieten van alles dat het menu van Domino’s te bieden heeft. Ook is er oog voor duurzaamheid: bezorging vindt plaats met 100% elektrische voertuigen en alle producten gaan door een volledig elektrische oven.

Domino’s Uithoorn is geopend vanaf vandaag. De openingstijden van de winkel zijn:

Ma 16:00-22:00

Di 16:00-22:00

Wo 16:00-22:00

Do 16:00-22:00

Vr 12:00-22:00

Za 16:00-22:00

Zo 16:00-22:00

Personeel gezocht

Domino’s is altijd op zoek naar nieuwe collega’s die het team goed aanvullen. Solliciteren kan via de website www.werkenbijdominos.nl.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 370 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (ASX: DMP). Met meer dan 8 verkochte pizza's per seconde en meer dan 3.800 winkels in 12 markten (Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland) draait het bij Domino's Enterprises Ltd. om het leveren van 's werelds lekkerste en meest veelzijdige menu opties. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL