BESTEL ONLINE

Nutri-Score

Bij Domino’s zie je vanaf nu bij het plaatsen van de bestelling precies welke pizza welke Nutri-Score heeftNutri-Score is een voedselkeuzelogo dat jou helpt om producten uit dezelfde categorie gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Zo kun je in één oogopslag zien welk product een meer verantwoorde keuze is in vergelijking met de andere producten in dezelfde categorie op ons menu.

Bekijk hier de Nutri-Score per gerecht op ons menu!

Berekening Nutri Score
Nutri-Score is ontwikkeld door onafhankelijke wetenschappers. Een product krijgt pluspunten voor ‘goede’ ingrediënten zoals eiwitten, vezels, groente, fruit, peulvruchten en noten. Een product krijgt minpunten voor ‘slechte’ ingrediënten zoals suikers, verzadigd vet en zout.

Pluspunten, kunnen minpunten compenseren. Aan de hand van de totaalscore krijgt een product de score A, B, C, D of E. Een donkergroene A staat voor de meest gezonde samenstelling binnen de productgroep. Producten met de minst gezonde samenstelling krijgen een donkeroranje E.

Als een product op ons menu de score A heeft, betekent dit dat het product de meest gezonde samenstelling binnen onze menukeuzes heeft.

Nutri-Score bij Domino's

Op het menu van Domino’s vind je voor ieder wat wils. Om jou te helpen in het maken van een bewuste keuze, passend bij jouw wensen, willen we transparant zijn over de voedingswaarden van onze gerechten. Met Nutri-Score geven we dit op eenvoudige wijze weer. Zo kun je de producten op ons menu gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Pizza’s en bijgerechten met het groene label A zijn de meest verantwoorde keuze binnen het menu. De producten met score E hebben de minst gunstige samenstelling en een donkeroranje kleur. Met de scores is dus in één oogopslag duidelijk hoe verantwoord de keuze van jouw gerecht is.

Als je weet wat je eet, smaakt het beter. Wil je weten hoe onze verse pizza’s gemaakt worden? Lees dan onze 5 beloftes

Welke pizza kies jij?

De Nutri-Score per pizza* kun je online vinden wanneer je een bestelling plaatst. Zo kun jij de pizza kiezen die aan de voorkeur van jouw voedingswaarde voldoet.

Bestel nu


*Pizza’s die zijn aangepast of zelf zijn samengesteld bevatten geen Nutri-Score.

*Alle Nutri-Scores zijn berekend op basis van theoretische voedingswaarden en gebaseerd op gegevens van onze leveranciers. Deze waarden kunnen enigszins afwijken wanneer de producten in onze winkels worden bereid.