BESTEL ONLINE

Domino's 10 facts

Als je aan Domino's denkt dan zul je vast denken aan onze overheerlijke pizza's, we geven je geen ongelijk! Naast onze heerlijke pizza's heeft Domino's nog veel meer te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat wij enkel werken met de meest verse ingrediënten? En dat onze tomaten binnen 2 dagen in de winkels liggen? Nee? Dan hebben we waarschijnlijk nog een hoop andere nieuwe feitjes voor je! Je kan deze vinden in de video hiernaast of op deze pagina!

Nu al trek gekregen?

Bestel je pizza online

 

 

 

Het deeg van Domino’s is 100% vers en wordt iedere dag gemaakt. Géén diepvries dus.

 

 

 

 

Ons deeg krijgt twee dagen de tijd om te rijzen. Hierdoor heeft het deeg de juiste structuur en is het optimaal van smaak.

 

 

 

 

Alle pizza’s worden met de hand gemaakt en pas bereidt op het moment van bestellen. Bovendien kies je met de pizzachef zelf de ingrediënten en maak je je eigen pizza helemaal naar wens.

 

 

 

 

Onze verse tomaten komen uit Zuid-Europa en gaan vers van het veld naar de winkel. Verser kan haast niet!

 

 

 

 

Onze tomaten zijn special voor ons product geteeld om nog meer smaak, vlees en textuur te hebben op de pizza. Ze hebben zelfs een speciale, gepaste naam gekregen hiervoor: “Intense”

 

 

 

 

Onze ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen, zo smaakt je pizza nog lekkerder!

 

 

 

 

We werken continu aan het verbeteren van onze producten. In de afgelopen maanden zijn er zestien nieuwe of verbeterde ingrediënten geïntroduceerd. Zo is onze ananas nog zoeter en zijn de jalapeño pepers nog pittiger.  

 

 

 

 

Domino’s heeft oog voor haar omgeving en het milieu. 50% van de bezorgingen vinden daarom plaats op E-bikes. Sinds 2020 worden er geen nieuwe voertuigen meer aangeschaft die rijden op fossiele brandstoffen. Binnenkort starten we als eerste aanbieder in Nederland met robotbezorging.

 

 

 

 

We bezorgen onze pizza’s gemiddeld in 21 minuten. Met de GPS-tracker is jouw bestelling live te volgen!

 

 

 

 

70% Van onze franchisenemers is gestart als pizzabezorgers en is doorgegroeid in het Domino’s systeem tot eigen ondernemers met Domino’s ondersteuning en training. Die kennis en ervaring proef je in onze pizza’s.

 

 

En nu weet je waarom onze pizza's nu nog lekkerder zijn!   

Bestellen