BESTEL ONLINE

 

 

Een keer geen pizza?


Heb je een keertje geen trek in pizza? Of wil je iets extra's toevoegen aan je maaltijd? Probeer dan eens een van onze heerlijke bijgerechten. Er is een ruime keuze uit verschillende pasta's, salades, kip producten, broodproducten en wedges. Combineer verschillende bijgerechten en vorm zo een echte maaltijd. Uiteraard worden ook deze gerechten allemaal vers voor je bereid! Zo kun je altijd genieten van een heerlijke, verse en warme maaltijd!

Hier onder kun je lezen welke bijgerechten er allemaal op het menu van Domino's staan.

Begin jouw bestelling

 

Bijgerechten


 

Salades

Wat dacht je van een frisse salade als lekkere toevoeging bij je pizza. Deze zit lekker vol kip en frisse sla. 

Geniet van een gezond menu!

salade domino's

Kipproducten

Domino's heeft verschillende kip gerechten op het menu staan. Zo kun je kiezen voor de Chicken Ribs, de Popcorn Chicken of een van de andere opties.

Kun je niet kiezen? Dan kun je altijd gaan voor de Chicken Combobox, want hierin zit een combinatie van alle verschillende kip gerechten.

Broodproducten en Wedges 

Ook heeft Domino's een aantal broodgerechten waar je uit kunt kiezen. Je kunt gaan voor een Stokbrood Kruidenboter, Cheese Bites of een Cheesy Bread. 

Toch iets anders? Ga dan eens voor Patato Wedges. Dit zijn heerlijke krokante aardappelpartjes uit de oven!

Een keer wat extra's?


Domino’s heeft een uitgebreid assortiment aan heerlijke desserts die jouw maaltijd helemaal afmaken. Wat is er nou lekkerder dan een toetje om de maaltijd mee af te sluiten? Er staan veel verschillende desserts op het menu. Er is dus heel veel om van te genieten! 

Bestel hier

Warme desserts

Cinnastix, Chocolate Lavacake, Poffertjes en Chocobread zijn een aantal voorbeelden van de warme desserts die op het menu staan. Ze worden allemaal vers voor je gemaakt, zodat je er thuis optimaal van kunt genieten.

Koude desserts

Zin in iets kouds? Ook dan zit je bij Domino's aan het juiste adres. Je kunt kiezen voor het Chocolate Chip Cookie en anders kun je gaan voor een van de verschillende Ben & Jerry's smaken die de Domino's bij jou in de buurt heeft! Kijk snel welke smaken de Domino's in jouw buurt op het menu heeft staan.