BESTEL ONLINE

Kijkje in de keuken   Ons distributiecentrum

 

Ons Distributiecentrum

Domino's Pizza heeft 1 Distributiecentrum - hier wordt dagelijks het verse deeg gemaakt dat gebruikt wordt voor al onze pizza bodems. Dit geheime recept zorgt ervoor dat elke pizza een fantastische bodem krijgt. Elke keer weer.

We gebruiken alleen maar verse ingrediënten, die vanuit ons distributiecentrum worden geleverd. 2x per week krijgen alle winkels de verse ingrediënten en specials geleverd - die samen het Domino's menu maken. 

Ons hoofdkantoor en distributiecentrum liggen in Nieuwegein.

Productienormen

"Regelmatige audits om onze kwaliteit te waarborgen"

 

Wij zijn erg trots op de kwaliteit van onze producten en dat willen we zo houden. Domino's Pizza Nederland stelt hoge eisen aan haar leveranciers. Door het stellen van hoge eisen en regelmatige controles kunnen we kwaliteit waarborgen. 

De relatie met onze leveranciers is open en transparant, onze leveranciers zijn onze partners. Domino's Pizza hanteert een zeer zorgvuldige selectieprocedure en de leveranciers die tot onze zogenoemde 'preferred suppliers' behoren voldoen aan hoge eisen. We voeren audits uit en we ontvangen regelmatig monsters van onze producten voor analyses.

Halal

In sommige winkels in Nederland en Belgie zijn halal producten verkrijgbaar. Al ons halal vlees komt van dieren die voldoen aan strenge welzijnsnormen.

 

Ons wagenpark

"Bewust omgaan met je omgeving."

 

Domino's Pizza is heel bewust bezig met haar omgeving. Wij vinden het belangrijk dat wij als organisatie goed omgaan met het milieu. Een van de gebieden waarbij we al aanzienlijke vooruitgang op milieugebied hebben behaald, is ons wagenpark.


Al onze vrachtwagens voldoen aan de Europese emissienormen. Onlangs hebben wij zelfs de Lean and Green award in ontvangst mogen nemen. Deze award hebben wij in ontvangst mogen nemen dankzij ons plan om onze uitstoot met nog een 36% te verminderen.

Door ons wagenpark eens in de 5 jaar volledig te vernieuwen blijven wij bewust bezig met onze omgeving.