BESTEL ONLINE Bezorgen
OF
Afhalen

Newsroom

Licht in de duisternis

De wintertijd is weer begonnen. De dagen zijn korter en het is vaak slecht weer.

Nu het sneller donker wordt, neemt ook de onveiligheid in het verkeer toe. Er gebeuren meer ongelukken. Ook zijn er veel plekken op straat die in het donker onveilig aanvoelen. Denk aan fietspaden, parken, pleintjes en weggetjes zonder goede verlichting. Als één van de grootste maaltijdbezorgers van Nederland willen we daar wat aan doen. Dat kunnen we niet alleen en daarom zoeken we de samenwerking met gemeenten.

 

Wintertijd

Met het verzetten van de klok op zaterdag 27 oktober starten we de campagne ‘licht in de duisternis’. Ons doel is om zoveel mogelijk onveilige en onverlichte plekken in gemeenten te gaan verlichten. Daar hebben we de hulp van inwoners én gemeenten voor nodig.

 

Brief naar gemeenten

  • In de gemeente Voorschoten ‘Langs de Korte Vliet’ plaatsten we 4 lichtpunten zodat wandelaars en fietsers hier veiliger over straat kunnen.
  • We stuurden de gemeente Voorschoten bijgaande brief

 

Op dominos.nl/lichtpunten kun je een lichtpunt aanvragen.

Wil je meer weten over ‘Licht in de duisternis’ en wat Domino’s doet aan veiligheid voor bezorgers?

Neem dan contact met ons op.

het laatste nieuws

facts en figures

beeldbank

Vragen naar aanleiding van één van onze berichten of wil je meer weten over Domino’s? Neem dan contact op met Marianne Kemps, PR manager Domino’s Nederland en België.

Mail: marianne.kemps@dominos.nl of PR@dominos.nl

Tel: 06- 29 40 67 15

Sponsoraanvragen
Heb je een sponsorverzoek? Neem dan contact op met de lokale franchisenemer. Contactgegevens van alle winkels vind je op onze website.