BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

Newsroom

Leuk dat je er bent! Bekijk hieronder het actuele overzicht van onze nieuwsberichten en een selectie van de beelden. Vragen naar aanleiding van één van onze berichten of wil je meer weten over Domino’s? Neem dan contact op met Marianne Kemps, PR manager Domino’s Nederland en België.

Mail: marianne.kemps@dominos.nl of PR@dominos.nl

Tel: 06- 29 40 67 15

Sponsoraanvragen
Heb je een sponsorverzoek? Neem dan contact op met de lokale franchisenemer. Contactgegevens van alle winkels vind je op onze website.

het laatste nieuws

facts en figures

beeldbank

Voetnoot Persberichten

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft inmiddels meer dan 300 vestigingen in de Benelux. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 15 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD00155D571960 - 10.107.86.38 - WEU]