BESTEL ONLINE

Over Domino's   Ons Team

Het Domino's Team


"TOMATENSAUS IN JE ADEREN"

 

De teams die in de Domino’s vestigingen aan het werk zijn, maken dagelijks de lekkerste pizza’s met de meest verse ingrediënten. De medewerkers hebben een aantal zaken gemeen, maar een van de belangrijkste is dat ze enorm enthousiast zijn over het maken van pizza’s! Dit enthousiasme is de reden dat de medewerkers zoveel weten over het bakken van pizza’s en ook dat de sfeer binnen het team zo goed is.

De medewerkers van Domino's werken in hechte teams en voelen zich betrokken bij het bedrijf. Ze hebben gevoel voor het bakken van pizza's en blijven ook vaak lang werkzaam binnen het bedrijf en kunnen echt doorgroeien. We zeggen niet voor niets dat medewerkers van Domino's tomatensaus door hun aderen hebben stromen. 

Die is van mij!

De medewerkers van Domino’s zijn allemaal enorm betrokken bij het bedrijf. Ze zijn trots op het feit dat ze heerlijke pizza’s bakken en bekend staan om hun goede service en daar sluit onze slogan “Die is van mij!” mooi op aan. “Die is van mij!” geeft namelijk het gevoel dat de winkelmedewerkers hebben goed weer: die pizza is van mij, voor de klant.

De slogan slaat ook op de winkeleigenaren en klanten. De winkeleigenaren hebben namelijk het gevoel; die winkel is van mij! En de klanten van Domino’s denken; dat is mijn pizza! Bijvoorbeeld zelf samengesteld met de Pizza Chef.

 

De Domino's familie!

Er heerst binnen Domino’s een echt familiegevoel. Alle medewerkers werken samen om de lekkerste pizza’s te kunnen bakken en doordat iedereen in de teams snel bevriend raakt met elkaar, is de sfeer ook nog eens heel goed. 

Dat plezier in het werk enorm belangrijk is voor Domino's, blijkt wel uit onze missie: "Sell more pizza, have more fun!"

Join the family!

Ben je nog op zoek naar een leuk bijbaantje dat goed te combineren is met school? Kijk dan eens of ze bij de Domino's bij jou in de buurt nog op zoek zijn naar medewerkers! Er staat bijna altijd wel een vacature voor een fietsbezorger of pizzabakker open.

Ga naar Domino's Jobs