BESTEL ONLINE

Ons Verhaal


 

Domino’s toen en nu

We openden de eerste vestiging in Breda. In 1989. Nu zijn we marktleider met ruim 300 vestigingen, die samen meer dan 20 miljoen (!) pizza’s per jaar maken. We hebben de afgelopen jaren goed naar jullie geluisterd. We hebben onze menu’s uitgebreid met vegetarische en veganistische gerechten en met heerlijke bijgerechten als kippenvleugels en ijskoude Thick Shakes. Bovendien hebben we je het veel makkelijker gemaakt om jouw favoriete pizza te bestellen via de site of bestelapps. Dankzij onze GPS-tracker en Order Anywhere weet onze bezorger je altijd te vinden.

Wist je dat?

Onze mensen

Bij Domino’s Nederland werken 10.000 mensen. Werken bij Domino’s voelt als één grote familie. Dat zeggen wij niet zelf. Dat zeggen onze collega’s. 90% van onze franchisenemers is begonnen als pizzabakker of bezorger. Dat zegt alles over de kansen die wij onze mensen bieden. Wij zijn “one team” met “one goal”: jou blij maken met lekkere, verse pizza’s. En we zoeken regelmatig mensen om ons daarbij te helpen. Dus zoek je een leuke baan in een van onze winkels of op ons hoofdkantoor? Klik dan hier.

Veiligheid voorop

De veiligheid van onze bezorgers staat bij ons op nummer 1. Al onze bezorgers zijn minimaal 16 jaar oud. Ze hebben heel weinig contant geld op zak. Steeds meer winkels zijn cash free. Dat is wel zo veilig voor onze mensen en voor jou.