BESTEL ONLINE

Technologie en online diensten 


“Order anywhere, anyhow” is de belangrijkste online missie van Domino’s. Ons doel is dat jij jouw pizza waar en wanneer dan ook kunt bestellen en dat altijd op een zo gemakkelijk mogelijke manier. Alle onderstaande technologische innovaties zorgen ervoor dat jij gemakkelijk, snel, altijd en overal jouw ideale pizza kunt samenstellen, bestellen en laten bezorgen. Zo is er de Pizza Chef waar je jouw eigen pizza kunt samenstellen, door Order Anywhere kan je jouw pizza echt overal laten bezorgen en met de Pizza Tracker kun jij bijhouden waar jouw pizza precies is.

 

Door deze innovaties blijft Domino’s niet alleen voorop lopen op zijn concurrenten, maar kunnen we ook zorgen voor een zo groot mogelijk gebruiksgemak. Niemand wil namelijk veel tijd kwijt zijn aan het bestellen van een pizza, want die tijd kan je veel beter besteden! Om steeds weer nieuwe en betere bestelmogelijkheden te blijven te ontwikkelen, is er een team constant bezig met het bedenken, maken en implementeren van nieuwe innovaties. Houdt deze pagina dus goed in de gaten om te zien wat de nieuwste manieren zijn om jouw pizza samen te stellen en te bestellen! 

 

 


 

Domino's App

Om ervoor te zorgen dat je ook overal snel kunt bestellen met je mobiel of tablet, heeft Domino’s een app ontwikkeld. Deze is zowel Android als iOS beschikbaar! Download hem in de store!