BESTEL ONLINE

Bestel Snel


 

Bestel jouw pizza nu nog sneller online met de Bestel Snel functie! Wanneer je deze optie gebruikt, kun je met maximaal 3 klikken één van je vorige bestellingen herhalen! Met het maximum van 3 klikken is dit één van de snelste manieren om een pizza te bestellen.

Start jouw bestelling

Om gebruik te kunnen maken van deze optie heb je eerst een account nodig. Maak een account aan, bestel jouw favoriete bestelling en de volgende keer ben je in maar 3 klikken klaar om te genieten van jouw pizza!

Maak jouw account hier aan

Hoe werkt Bestel Snel?


 

Stap 1

Klik op de groene bestel snel knop en log in met je account. Heb je nog geen account? Maak deze dan aan en bestel jouw pizza. De volgende keer dat je terug komt op onze website, kun je wel gebruik maken van de Bestel Snel optie. Je kunt dan je laatste bestelling herhalen!

Stap 2

Kies in het overzicht de bestelling die je wilt herhalen. 

 

Stap 3

Voer eventueel een couponcode in en kies een betaalmethode. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot je kunt genieten van jouw pizza, die je besteld hebt in maar 3 klikken!


 

Nog sneller bestellen? Kies jouw favoriete bestelling door op het sterretje in de hoek te klikken. Zo komt deze helemaal bovenaan te staan wanneer je kiest voor Bestel snel!