BESTEL ONLINE

Domino's Express


 

Een nieuwe service die Domino’s aanbiedt is de Domino’s Express. Het is de garantie die je als klant kunt kopen om je pizza binnen 20 minuten thuis te hebben. Je betaalt €1,95 extra, zodat jouw bestelling voorrang krijgt in de winkel. Jouw bestelling krijgt dus de hoogste prioriteit! Omdat alle ogen gericht zijn op het maken van jouw bestelling kun je er van uit gaan dat je pizza binnen 20 minuten wordt bezorgd. Is dit niet het geval? Dan krijg je van ons een gratis pizza!*

Op het moment dat je kiest voor een Domino’s Express bestelling krijg je een timer te zien bij de overzichtspagina. Zo kan je zelf zien hoeveel tijd wij nog hebben om je bestelling te bezorgen.

Op basis van de GPS tracking kunnen we bewijzen of het wel of niet binnen 20 minuten is gelukt. Is het gelukt dan kun jij binnen 20 minuten genieten van een verse, handgemaakte pizza. Is het niet gelukt? Dan krijg jij van ons een gratis pizza!

Benieuwd naar de nieuwe Domino’s Express optie? Test het zelf!

Bestellen

 

 

* 1 gratis medium pizza per bestelling

Veel gestelde vragen


 

Waarom kan ik niet kiezen voor Domino's Express?

Domino’s Express kan nog niet bij iedere bestelling worden aangeboden. Het is afhankelijk van de drukte in de winkel en samenstelling van de bestelling.

Krijg ik echt een gratis pizza als de bezorging te laat is?

Zeker! En bij Domino's houden wij ons aan een afspraak. Is je bestelling te laat dan ziet ons systeem dit automatisch. Je krijgt dan op een later moment een email met een code waarmee je een gratis medium pizza kan bestellen.