BESTEL ONLINE

 

 

Heerlijk verse pizza van Domino's


Een pizza wordt door veel mensen gezien als pertinent ongezonde maaltijd. Vet, rijk aan koolhydraten en veel te zout. Nu willen we bij Domino’s niet beweren dat pizza in de top 10 gezonde gerechten behoort, maar een goede pizza is niet per se ongezond. Helaas wordt voor de meeste bezorg- en afhaalpizza’s gebruikt gemaakt van bewerkte producten vol e-nummers en andere rommel. Maar hier niet! De heerlijk verse pizza’s van Domino’s Pizza worden gemaakt met volop vers geplukte groenten, handgemaakt deeg en eerlijke producten.

 

Meer vitamines en voedingsstoffen 

 

Een verse pizza verschilt in veel opzichten van een kant-en-klaar-product. Zo is de pizzabodem knapperiger na het bakken omdat het deeg niet met saus en al is ingevroren. Groenten zijn vers en daardoor minder zacht. Ook verliezen die minder vitamines en voedingsstoffen. De tomatensaus is verser en dus smaakvoller en de kaas zachter en smeuïger.  Een aantal ingrediënten van een pizza staan bekend om de belangrijke gezondheidsvoordelen die ze opleveren. Met name tomaten en olijfolie. Hoe verser deze producten zijn, hoe meer het lichaam aan de voedingsstoffen heeft. 

 

Verse pizza herkennen

 

Veel pizzeria’s adverteren met verse pizza, maar staan ondertussen toch aan de deur met een kleffe kant-en-klaarmaaltijd. Jammer, want de maaltijd is ongetwijfeld minder lekker. En bovendien betaal je als klant teveel voor een gerecht dat je net zo goed voor 2 euro uit de vriezer van de supermarkt had kunnen trekken. 

Bedrijven die écht verse pizza bakken zijn gelukkig eenvoudig te herkennen aan de mogelijkheden bij de bestelling. Kun je helemaal naar eigen smaak jouw pizza samenstellen? Met bijvoorbeeld meer tomatensaus, minder kaas of andere groenten? Dan zit je goed, want deze pizzeria’s maken een pizza na de bestelling dus ter plekke klaar. Met verse ingrediënten naar keuze.

Kom voor heerlijk verse pizza naar Domino’s

Bij Domino’s werken we alleen met de allerbeste producten die we kunnen vinden. Knapperige groentes, overheerlijke kazen, handgekneed deeg en zelfgemaakte sauzen. Eens in de zoveel tijd komen de chef-koks met nieuwe pizzarecepten, maar klassiekers zoals de pizza Margherita of Veggie (vegetarisch) of staan altijd op het menu.

Bij Domino’s Pizza is het mogelijk om je heerlijk verse pizza helemaal zelf samen te stellen. Kies zelf je bodem, hoeveelheid saus, kaas en ingrediënten. Kun je niet kiezen tussen twee pizza’s? Kies dan voor de half-half pizza; twee smaken op één bodem. Pizza’s van Domino’s kun je afhalen bij een filiaal in de buurt of binnen ongeveer een half uur aan huis laten bezorgen.

 

Pizza bestellen