Kortingscodes en coupons


 

Ben je op zoek naar korting bij Domino's? Wij hebben altijd de juiste aanbieding en korting voor een online bestelling van je favoriete pizza. De kortingscodes van Domino's zijn geldig op het bestellen via www.dominos.nl of bij een bestelling in de winkel. Let op: niet alle kortingscodes zijn in te wisselen in de winkel. Wil je een kortingscode gebruiken tijdens je bestelling? Dit gaat heel gemakkelijk door de 5-cijferige code te activeren in je bestelling.

 

Domino's coupons

De kortingscodes (of coupons) van Domino's bevatten altijd 5 cijfers. Je vind deze bijvoorbeeld in onze nieuwsbrief, of op de voorkant van de folder van onze winkels. Ook vind je deze coupons via de winkel pagina op www.dominos.nl. Kortingen zijn er in verschillende vormen. Zo kun je korting krijgen op 1 pizza, maar soms ook een gratis extra product. Hieronder zie je actuele kortingscodes:

  • 20% korting op 2 pizza's: 25793
  • 2e medium pizza voor €6: 07782
  • €1 korting op een kipgerecht i.c.m. pizza: 74734

Daarnaast zijn er altijd pizza's met korting tijdens de Real Deal op maandag en zaterdag. Deze korting is geldig bij een bestelling die je komt afhalen in 1 van onze winkels.

Start je bestelling met kortingscode


Kortingscode toevoegen op www.dominos.nl

Als je een code gevonden hebt, kun je deze gemakkelijk invoeren tijdens je online bestelling. Voeg de coupon toe tijdens je bestelling en ontdek of de coupon nog actief is. Daarmee bestel je een pizza voor net even wat minder, fijn toch?

De beste kortingen van jouw winkel

Jouw eigen Domino's winkel heeft iedere dag lokale aanbiedingen. Zoek naar je dichtstbijzijnde winkel en bekijk de beste aanbiedingen.

Vul een geldige postcode in

Kortingscode per regio

Ben je op zoek naar een kortingscode voor een winkel dichtbij? Bijvoorbeeld een kortingscode voor Domino's Amsterdam, Rotterdam, Leiden of Breda? Vind snel de juiste winkel hieronder!

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD0003FF1B0FAD - 100.116.144.19 - NEU]