BESTEL ONLINE

 

 

Win een lunch bij Domino's

Bij Domino's maak je van 20 augustus tot en met 16 september 2018 kans op een Domino's lunch voor jou en je collega's, klasgenoten of team!

In de weken 34 tot en met 38 zal er elke vrijdag een vliegtuigje met vlag ergens boven Nederland vliegen. Spot jij dit vliegtuig? Maak er een foto van en deel deze dan op Facebook of Instagram met de Hashtag #Dominoslunch of stuur hem naar onze pagina’s zodat wij hem zien. Elke maandag wordt er een winnaar bekend gemaakt en zal een complete lunch ontvangen. Houd dus de komende tijd de blik naar boven gericht. Wie weet spot jij ons vliegtuig en geniet jij binnenkort van onze heerlijke pizza's en sandwiches met je collega's, klasgenoten of team!

 

Actievoorwaarden

* Actie is geldig van 20/08/2018 tot en met 16/09/2018

* Elke vrijdag vliegt het vliegtuig ergens boven Nederland

* Deel jouw foto met de hastag #Dominoslunch op Facebook en/of Instagram

* Winnaars worden elke maandag bekend gemaakt en persoonlijk benaderd.

* De gratis lunch geldt tot maximaal 20 stuks

* Niet gewonnen? De week daarop mag je nogmaals een poging wagen

 

Lunch bij Domino's

Hebben jij en je collega’s geen zin in een boterham tussen de middag? Wil je samen met je vrienden in de pauze eens wat anders eten? Veel Domino's vestigingen openen ook hun deuren voor de nodige lunchbreak. Er is meer dan alleen pizza. probeer bijvoorbeeld één van onze overheerlijke Hot Sandwiches. . De Hot Sandwiches zijn nu een verrijking van de lunch. Jouw lunch zal nooit meer hetzelfde zijn! Wat dacht je van een warm broodje met mayonaise, emmentaler, rode ui, augurk, malse beenham en een heerlijke honing mosterdsaus? Dit is de Hot Sandwich Beenhamburger

Wanneer je kiest voor een pizza of Hot Sandwich van Domino’s voor lunch, kun je deze altijd en overal bestellen. Met ‘Order Anywhere’ kun je jouw pizza overal laten bezorgen. Ook kun je jouw lunch vooruit plannen en een dag en tijd kiezen waarop je deze wilt. Dat betekent nog minder wachten op jouw pizzalunch! Wellicht is het een goede traditie om op vrijdagmiddag een lekkere lunch te nuttigen met je collega's. Hoe leuk is het dan om je collega's te verrassen met een Domino's Giftcard. Zo kun je relaxed genieten van een welverdiende lunch. 

Lunch bestellen

Rustig en voordelig lunchen

Wanneer je samen met jouw collega’s buiten kantoor gaat lunchen, lopen de kosten vaak al snel. Vergeleken met een lunch buiten de deur, waar je al snel meer voor betaald, heb je met de lunch van Domino’s een echte vullende maaltijd op. Met zo’n goede deal hoef je nooit meer eten mee te nemen van huis! Bij veel vestigingen is er een aantrekkelijke sit-in waardoor je ontspannen kunt genieten van je lunch.

Lunchen om de hoek

Om lunch dicht bij jouw school of werk af te kunnen halen, moet je natuurlijk wel weten welke Domino’s filialen er open zijn met lunch. Kijk hier of de Domino’s bij jou in de buurt vandaag ook open is voor lunch en kom genieten van jouw versgebakken pizza of Hot Sandwich. Natuurlijk is het altijd mogelijk om de lunch aan te vullen met een lekker bijgerecht. Check ons menu voor het gehele assortiment.

Wil je weten of de lunchdeal voor jou als vegetariër geschikt is? Bekijk onze vegetarische mogelijkheden en Vegan pizza's. Mocht je geen keuze kunnen maken is het de moeite waard om te kijken welke pizza's er nieuw of populair zijn.