eclub

Stuntweek bij Domino's!

Het is 2x per jaar Stuntweek bij alle Domino's winkels! Gedurende 1 week zijn alle medium pizza's maar 3,99 bij afhalen vanaf 16:00. De laatste stuntweek was 19 t/m 25 september 2016. 

Kies deze week de lekkerste pizza's uit de Traditionals, Favourites en Top Taste categorieën! Kom gezellig met je vrienden of familie pizza halen tijdens deze Stuntweek! 

 

Bestel Nu!

Pizza-lunch!

Een groot deel van de Domino's vestigingen is open voor lunch. Vanaf 1 januari 2017 zijn zelfs alle winkels open met lunch op vrijdag! Tijdens de lunch in onze stuntweek zijn alle medium pizza's vanaf €2,99 per stuk te verkrijgen. Na 16:00 zijn alle medium pizza's voor 3,99 per stuk te verkrijgen.  

Als er geen stuntweek is, kun je al een pizza voor lunch bestellen vanaf €5,-.

Pizza lunch

Supporter van Schoon

Tijdens de Stuntweek werkt Domino's samen met NederlandSchoon. We proberen hiermee om zwerfvuil rondom de winkel tegen te gaan tijdens de drukte. 

Supporter van Schoon is een landelijk initiatief gestart door Stichting Nederland Schoon om mensen te verenigen die het belangrijk vinden om in een schone omgeving te leven. Door gelijkgestemden (publiek, organisaties, gemeenten) lokaal met elkaar te verbinden en te activeren, maken we een grotere vuist tegen zwerfafval. Samen staan we sterker voor een schone buurt. Kijk voor meer informatie en acties in de buurt op supportervanschoon.nl

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD00155D58B7C8 - 100.90.28.73 - WEU]