BESTEL ONLINE

 

 

Taste the Difference pizza's

Het beste onder de zon op één pizza. Domino's heeft enkele pizza's onderworpen aan een stevige upgrade. Zo zijn er veel nieuwe en/of verbeterde ingrediënten op de menukaart te vinden van Domino's. Deze ingrediënten zijn nu nog lekkerder en nog beter geschikt voor dé Domino's smaakbeleving. Proef jij het verschil op onze pizza's? 

De Taste the Difference pizza's zijn de Veggi pizza, Hot&Spicy pizza en de Hawaii pizza. Zo is de verbeterde variant van de Hawaii pizza bereid met nog grotere en zoetere stukken ananas, ham en extra veel mozzarella! Dé vegetarische pizza van Domino's is nu ook nog lekkerder geworden en voorzien van verse broccoli. De Improved Veggi is namelijk bereid met mozzarella, champignon en maar liefst 5 groenten! Dit is een heerlijke frisse en gezondere keuze. Tenslotte is de Hot&Spicy pizza van Domino's een uitdaging voor de pittige fijnproever. De pepperoni, gegrilde kip en jalapeño i.c.m. 4 andere ingrediënten levert een overweldigende Domino's pizza-ervaring op.  

Bij Domino's maken we het je graag gemakkelijk. Je kunt ook de Taste the Difference pizza's eenvoudig online bestellen zonder dat je naar de winkel hoeft te komen! Domino's bezorgt jouw pizza op locatie waardoor je overal, het hele seizoen lang, van de Taste de Difference pizza's kunt genieten. Mocht je met je eigen ogen willen zien hoe jouw pizza wordt bereid, hopen wij je te ontmoeten in een van onze vestigingen! Bestel je pizza online voor afhalen & bezorgen.

 

Bestel hier!

 

Taste the difference - Domino's
hawaii taste the difference

Improved! Hawaii 

Deze pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, ham, ananas & extra mozzarella.    Vanaf €5,95 bij afhalen.

Probeer deze pizza nu bij Domino's!

 

Bestel hier!

hot&spicy taste the difference

Improved! Hot&Spicy

Deze pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, pepperoni, gegrilde kip, paprika, rode ui & jalepeño. Vanaf €6,95 bij afhalen.

Probeer deze pizza nu bij Domino's!

 

Bestel hier!

veggi taste the difference

Improved! Veggi

Deze pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, broccoli, champignon, paprika, rode ui, verse spinazie & verse tomaat. Vanaf €4,95 bij afhalen.

Probeer deze pizza nu bij Domino's!

 

Bestel hier!