BESTEL ONLINE Bezorgen
OF
Afhalen

December cadeau kalender

Download of Open de Deals App voor de beste deals in December! De maand met fijne dagen als sinterklaas en kerst.

Bij Domino’s maken we deze dagen nog aangenamer met elke dag een fantastische deal. Wat dacht je van 35% korting op je bestelling of een traditional Pizza voor maar 1 euro? Deze en nog veel meer deals kan je de gehele maand december vinden in de Domino's Deals App!

En alsof dat nog niet genoeg is; je maakt bij het maken van een bestelling automatisch kans op fantastische prijzen! Met als klapper: Een geheel verzorgde wintersport of één van de 50'' LED TV's. Naast deze prijzen maak je ook kans op een van de vele Domino's Hoodies waarmee je je bestelling in stijl kan ophalen of één van de vele Domino's Powerbanks en koptelefoons.

Daarnaast geven wij op verschillende dagen in de maand gratis pins weg! Deze pins zijn niet alleen leuk om te sparen, maar ook goed voor 25% korting op je favoriete pizza op vertoon van alle 4 de pins in de maand januari. De eerst volgende pins zijn te verkrijgen op; dinsdag 11, dinsdag 18 en donderdag 27 december.

Deals met een Ben&Jerry product, zijn alleen geldig bij vestigingen waar Ben&Jerry producten op het menu staan. Kijk hier welke winkels dit zijn!

Actievoorwaarden 

December kalender

Download iOS

App logo

Download Google Play

App downloaden