Domino's Foundation

Binnen Domino’s streven we ernaar om iedereen kansen te geven om te groeien en haar of zijn talenten te ontwikkelen. Met vestigingen door heel het land, gerund door lokale ondernemers, staan we midden in de maatschappij. We hebben oog voor onze omgeving en dragen graag een steentje bij aan hen in de samenleving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom hebben we sinds februari 2024 een eigen stichting: de Domino’s Foundation. We vertellen je graag meer over deze stichting.

Onze inzet

De Domino’s Foundation zet zich in voor een betere wereld op verschillende manieren:

- Met financiële bijdragen aan projecten en goede doelen;
- Met een bijdrage in kennis, tijd of netwerk;
- Met een bijdrage in de vorm van onze producten: we verblijden mensen die het kunnen gebruiken met een lekkere, verse pizza.  

Goed om te weten is dat we ook voor de oprichting van de Domino’s Foundation niet stil hebben gezeten. Wil je meer weten over de inzet van Domino’s Nederland door de jaren heen? Lees dan verder op: https://www.dominos.nl/over-dominos/dominos-for-good

Onze werkwijze

De Domino’s Foundation bestaat uit een bestuur van vijf leden die er zorg voor dragen dat de inkomsten goed beheerd en verdeeld worden. De inkomsten worden volledig ingezet ten behoeve van onze missie om bij te dragen aan een betere wereld.

De inkomsten van de Domino’s Foundation komen voort uit:

- Maak ‘m Rond: bij het afrekenen van de bestelling hebben onze klanten de kans om het af te rekenen bedrag af te ronden naar boven. Deze donatie wordt rechtstreeks overgemaakt naar het rekeningnummer van de Domino’s Foundation;
- Speciale acties die Domino’s Nederland organiseert voor de Domino’s Foundation. 

Voorbeelden van projecten

World Pizza Day – vrijdag 9 februari 2024
Op vrijdag 9 februari 2024 doneren alle Domino’s vestigingen in Nederland €0.50 per verkochte pizza aan de Domino’s Foundation.

Samenwerking JINC Nederland
Domino’s Nederland is trotse partner van non-profit organisatie JINC. Zij helpen jongeren op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. In onze vestigingen bieden we hen blikstemstages aan. Ook geven onze collega’s sollicitatietrainingen op scholen door heel Nederland.