BESTEL ONLINE

Lunchdeal bij Domino's

Hebben jij en je collega’s geen zin in een boterham tussen de middag? Wil je samen met je vrienden in de pauze eens wat anders eten? Veel Domino's vestigingen openen ook hun deuren voor de nodige lunchbreak. Er is meer dan alleen pizza. probeer bijvoorbeeld één van onze overheerlijke Hot Sandwiches. De Hot Sandwiches zijn nu een verrijking van de lunch. Jouw lunch zal nooit meer hetzelfde zijn! Wat dacht je van een heerlijk warme sandwich met Hickory BBQ-saus, Emmentaler, Geroosterde paprika en courgette & Gegrilde biefstuk

Wanneer je kiest voor een pizza of Hot Sandwich van Domino’s voor lunch, kun je deze altijd en overal bestellen. Met ‘Order Anywhere’ kun je jouw pizza overal laten bezorgen. Ook kun je jouw lunch vooruit plannen en een dag en tijd kiezen waarop je deze wilt. Dat betekent nog minder wachten op jouw pizzalunch! Wellicht is het een goede traditie om op vrijdagmiddag een lekkere lunch te nuttigen met je collega's. Hoe leuk is het dan om je collega's te verrassen met een Domino's Giftcard. Zo kun je relaxed genieten van een welverdiende lunch. 

In de periode van 19 augustus tot 15 september kan je tot 16:00 voor maar €5,- genieten van je favoriete pizza bij afhalen! Of een hot sandwich voor €3,95 bij afhalen! Welke kies jij? Klik hier voor de deelnemende winkels.

 

Lunch bestellen

 

Lunchen om de hoek

Om lunch dicht bij jouw school of werk af te kunnen halen, moet je natuurlijk wel weten welke Domino’s filialen er open zijn met lunch. Kijk hier of de Domino’s bij jou in de buurt vandaag ook open is voor lunch en kom genieten van jouw versgebakken pizza of Hot Sandwich. Natuurlijk is het altijd mogelijk om de lunch aan te vullen met een lekker bijgerecht. Check ons menu voor het gehele assortiment. Klik hier voor de deelnemende winkels.

 

Deelnemende winkels