BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen
Domino's Pizza

Pizza Margaritha


Omschrijving

Tomatensaus, dubbel mozzarella & oregano. De echte pizzaklassieker! de perfecte samenstelling van de ingrediënten zorgt ervoor dat de smaak van deze pizza in balans is. Deze echte traditional kan je gemakkelijk bij Domino’s bestellen.

  • Vegetarisch

Prijs- en assortimentswijzigingen voorbehouden. Uit veiligheidsoverwegingen heeft onze bezorger maximaal €15,- wisselgeld bij zich. Bij afhalen kan een afhaalkorting gelden. In het geval van bezorging kan er een minimaal orderbedrag worden gehanteerd.

Gemiddelde bezorgtijden: Periode - maandag t/m zondag. Berekening - de tijd tussen het plaatsen van de bestelling en het ontvangen van de bestelling.

Vegetarisch

Dit product is vegetarisch. Domino's besteedt veel zorg aan de bereiding, het zou echter mogelijk kunnen zijn dat het product sporen van vlees bevat. Let op! Vegan Pizza's zijn na het wijzigen van bodemsoort (Cheesycrust of Pan) NIET meer veganistisch. Ook bij het wijzigen van ingrediënten kan niet meer worden gegarandeerd dat de pizza's volledig veganistisch zijn. 

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF1B51AB - 100.116.76.26 - NEU]