BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen
Domino's Pizza

Pizza Vegan Margaritha


Omschrijving

Vegan bodem (bevat gluten), tomatensaus, Vegan kaas en oregano. De lekkerste veganistische pizza van Nederland bestel je bij Domino’s. Ons verbeterde deeg blijft heerlijk en bevat geen dierlijke bestandsdelen. Onze speciaal ontwikkelde Vegan kaas zorgt voor de ultieme pizza ervaring. Let op: Bij het wijzigen van de bodem naar Pan of Cheesycrust is de pizza niet meer Vegan. Bij het wijzigen van ingrediënten is niet meer te garanderen dat de pizza vegan is.

  • Vegetarisch

Prijs- en assortimentswijzigingen voorbehouden. Uit veiligheidsoverwegingen heeft onze bezorger maximaal €15,- wisselgeld bij zich. Bij afhalen kan een afhaalkorting gelden. In het geval van bezorging kan er een minimaal orderbedrag worden gehanteerd.

Gemiddelde bezorgtijden: Periode - maandag t/m zondag. Berekening - de tijd tussen het plaatsen van de bestelling en het ontvangen van de bestelling.

Vegetarisch

Dit product is vegetarisch. Domino's besteedt veel zorg aan de bereiding, het zou echter mogelijk kunnen zijn dat het product sporen van vlees bevat. Let op! Vegan Pizza's zijn na het wijzigen van bodemsoort (Cheesycrust of Pan) NIET meer veganistisch. Ook bij het wijzigen van ingrediënten kan niet meer worden gegarandeerd dat de pizza's volledig veganistisch zijn. 

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD00155D572CC1 - 10.107.16.65 - WEU]