Kipliefhebbers opgelet: Naast pizza's bezorgt Domino's nu ook 'Crunchy Chicken' Buckets

Vanaf nu kan je in heel Nederland ovenverse kip in de bekende ‘bucket’ thuis laten bezorgen

Screenshot 2021-06-01 at 16.34.52.png
  • png

Nieuwegein, 1 februari 2021 - Domino’s heeft goed nieuws voor alle kipliefhebbers. Want naast pizza’s komt er nu ook kip uit de ovens van Domino’s. De grootste bezorg-keten van Nederland breidt haar hoofdmenu verder uit en komt met Crunchy Chicken. Hele stukken kip in een krokant jasje, regelrecht uit de oven. Vanaf vandaag zijn de drie verschillende buckets in de winkels en online te bestellen bij meer dan 300 Domino’s vestigingen in Nederland.

 

Deze Crunchy Chicken bucket laat je óók bezorgen

Pizza of toch liever kip? Vanaf nu hoeven liefhebbers niet meer te kiezen en kunnen ze voor beide populaire gerechten bij Domino’s Pizza terecht. “We zien dat veel mensen niet alleen pizza, maar ook graag kipgerechten thuis willen bestellen. Door meer gerechten aan te bieden, is er voor ieder wat wils bij Domino’s. Het thuis laten bezorgen van een bucket was tot nu toe niet zo gemakkelijk, maar daar komt verandering in. Of je nu voor pizza uit de ‘box’ gaat of kip uit een ‘bucket’, vanaf nu kun je beide gemakkelijk bij Domino’s bestellen en laten bezorgen”, vertelt Casper Mooyman, Head of Marketing bij Domino’s.

 

Uniek recept

Crunchy Chicken is speciaal voor Domino’s ontwikkeld en heeft een unieke “Southern Style” kruidenmix. Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “Geloof het of niet, maar de kip is ‘ondergedompeld’ in karnemelk en krijgt daardoor een lekkere en malse smaak. Bovendien blijkt uit de smaaktesten dat krokante kip uit de oven enorm wordt gewaardeerd. De oven zorgt er namelijk voor dat de korst heel krokant wordt en de kip blijft mals”. Kipliefhebbers kunnen kiezen uit drie verschillende buckets: ‘Boneless Bucket’, ‘Boneless Bucket Large’ en de ‘Mix Bucket’. De bezorgprijs is vanaf € 5,95.

 

Better Chicken Commitment

Domino’s Pizza Enterprises Ltd. sloot recent nog een partnership met dierenwelzijn NGO ‘Compassion in World Farming’ (CIWF). Met deze samenwerking zet de keten een volgende stap in het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren. Domino’s zet zich, samen met CIWF, in om in 2026 te voldoen aan de standaarden van het Better Chicken Commitment. Dit zal van toepassing zijn op alle Domino’s winkels binnen Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Frankrijk.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 300 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abboneer handmatig met de Atom URL