Drie pizzavariaties die je als kaasliefhebber geproefd moet hebben

Het is weer 5 september. De dag die is uitgeroepen als nationale kaaspizzadag. Ter gelegenheid van deze bijzondere dag delen we drie pizzavariaties die je als kaasliefhebber geproefd moet hebben.

Four cheese.jpg
  • jpg

1: Pizza four cheese

De klassieker onder de kaaspizza’s: de four cheese pizza. Met vers deeg, crème fraîche, geitenkaas, gorgonzola en emmentaler. Een pizza waar je als kaasliefhebber niet omheen kunt. Wist je dat je zelfs nog extra ingrediënten aan deze pizza kunt toevoegen? Halloooo extra kaas!

2: Cheesy crust

Een echte verrassing is de cheesy crust. Door voor het bakproces kaas toe te voegen in de rand van de pizza, ontstaat een heerlijke combinatie van vers pizzadeeg en een overload aan gesmolten kaas. Wij garanderen je: er blijft geen kruimel van jouw pizza liggen.

Wist je dat je alle medium pizza’s bij Domino’s met cheesy crust kan bestellen?

3: Pizza tonno met extra mozzarella

Hoe goed is de combinatie van tonijn en gesmolten kaas? De tuna melt sandwich zie je op menig lunchkaart in Nederland voorbij komen. Maar wist je dat deze combinatie ook heerlijk smaakt op een pizza? De pizza tonno wordt bereid met extra mozzarella.

Pizza Tonno.PNG
  • PNG
Pizza Tonno.PNG

Een pizza die helemaal past bij jou

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Bij Domino' kun je eenvoudig extra ingrediënten aan jouw pizza toevoegen of zelfs een eigen pizzacreatie samenstellen. Zo creëer je de pizza die helemaal past bij jouw smaak.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 300 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abboneer handmatig met de Atom URL