Domino’s maakt het plaatsen van een groepsbestelling nog gemakkelijker

Domino’s rolt technologie voor het plaatsen van groepsbestellingen landelijk uit.

Domino's introduceert Group Ordering.jpg
  • jpg

Nieuwegein – 27 september 2021 – Na ruim 1,5 jaar kunnen groepen deze week weer zonder 1,5 meter afstand bij elkaar over de vloer komen. Dat kan even wennen zijn. Met de landelijke introductie van Group Ordering rolt Domino’s een gemakkelijke én veilige manier uit van samen pizza’s bestellen. Pizzaliefhebbers kunnen vanaf vandaag in groot of klein gezelschap gebruik maken van de functie door één bestelling te plaatsen vanaf meerdere devices.

Een handige functie die voor iedereen gebruiksvriendelijk is

’Pizza is een gerecht dat veelal door groepen wordt besteld. Of het nu gaat om studenten, collega’s of familie: we zien dat de maaltijd veelal samen gegeten wordt. Nu het eindelijk weer mogelijk is om in grotere groepen samen te komen, willen we het zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk maken voor klanten. Samen bestellen kan namelijk een uitdaging zijn. Iedereen kent wel een voorbeeld van hoe dit eraan toe kan gaan. Een groep die door elkaar praat om de bestelling door te geven, het krabbelen op lijstjes of het doorgeven van één telefoon waar iedereen z’n keuze op intoetst,….. om er vervolgens achter te komen dat er toch één pizza is vergeten. Met deze gedachte in ons achterhoofd, zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een tool die dit ongemak wegneemt.’’ vertelt Casper Mooyman, werkzaam als Head of Marketing bij Domino’s.

Casper Mooyman: ‘’We zijn vorig jaar met het ontwikkelen van deze technologie aan de slag gegaan. Toen Covid-19 uitbrak, hebben we ervoor gekozen om de landelijke uitrol uit te stellen tot het moment waarop het weer mogelijk was om verantwoord bij elkaar over de vloer te komen. Dat bood ons ook de gelegenheid om gelijk te kijken naar een ander aspect: hoe kun je nu en in de toekomst veilig als groep bestellen? Met Group Ordering is het vanaf heden mogelijk om gemakkelijk én veilig groepsbestellingen te plaatsen.’’

Hoe werkt Group Ordering?

Domino’s ontwikkelde Group Ordering samen met een team van IT specialisten. De groepsleider maakt een groep aan op groups.dominos.nl. Vervolgens kan iedereen op zijn eigen device een favoriete pizza, crunchy chicken of één van de vele bijgerechten van Domino’s toevoegen aan de bestelling. Wanneer iedereen een keuze heeft gemaakt, rondt de groepsleider de bestelling af en wordt de complete bestelling op één adres geleverd.

Ook aan het delen van de rekening is gedacht. Wanneer de betaling online is afgerond, kan de groepsleider ieder individu een betaallink via Tikkie sturen.

Vanaf maandag 27 september is Group Ordering in heel Nederland te gebruiken.

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 300 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abboneer handmatig met de Atom URL