Samen pizza bestellen? Dit zijn de 6 meest herkenbare situaties

Een familieverjaardag, uitje met de sportclub of vrijdagavond met de vriendengroep. Dit is natuurlijk extra gezellig onder het genot van een lekkere pizza. Maar het plaatsen van een groepsbestelling wil nog weleens een uitdaging zijn. Hoe herkenbaar zijn deze 6 situaties voor jou?

stapel medium pizza's
  • jpeg
stapel medium pizza's

1: Iedereen praat door elkaar

Een tuin, woonkamer, sportclub of kantoor vol mensen die gezellig samenzijn. Probeer dan als ‘groepsleider’ maar eens een bestelling op te nemen. Spreek je net jouw beste vriend aan om zijn eetwensen aan je door te geven, begint je broertje uitgebreid te vertellen over zijn fantastische goal.

2: De krabbels op het lijstje zijn onleesbaar

Een oplossing waarmee je het door elkaar praten goed kunt omzeilen, is het oldskool lijstje. Laat iedereen het gerecht van zijn voorkeur op het lijstje schrijven en plaats de bestelling. Denk je de hele bestelling compleet te hebben, blijkt het handschrift van je collega onleesbaar te zijn.

3: De telefoon met de order gaat de hele groep door

Wanneer je de bestelling via een smartphone noteert, heb je zonder ruis én in een duidelijk handschrift inzichtelijk wat iedereen wil eten. Nadeel: voor je het weet ben je jouw telefoon zo’n drie kwartier kwijt. En echt hygiënisch is het ook niet te noemen.

4: Er is altijd die persoon met héle speciale eetwensen

Een tosti zonder kaas? Een frikandel speciaal zonder ui? Een frietje stoofvlees zonder vlees mét extra mayonaise? Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar niet altijd even praktisch wanneer je een hele lange bestelling moet opnemen.

5: Iemand vergeet zijn bestelling door te geven

Ein-de-lijk is de bestelling compleet. Maar wanneer je vol enthousiasme op verzenden klikt, blijkt er toch iemand aanwezig te zijn die zijn bestelling nog niet heeft doorgegeven…..

6: Het delen van de rekening

Voor het gemak deel je het totaalbedrag door het aantal aanwezigen. Maar dan komt je huisgenoot met de opmerking dat hij écht een goedkoper gerecht had dan de rest en liever een apart betaalverzoekje ontvangt voor zijn specifieke bestelling.

Chicken_supreme.jpg
  • jpg

Kan het ook makkelijker?

Jazeker! Wanneer je ervoor kiest om te bestellen bij Domino’s Pizza kun je gebruik maken van Group Ordering. De groepsleider maakt een groep aan op groups.dominos.nl. Vervolgens kan iedereen op zijn of haar eigen telefoon een favoriete pizza, crunchy chicken of één van de vele bijgerechten van Domino’s toevoegen aan de bestelling. Wanneer iedereen een keuze heeft gemaakt, rondt de groepsleider de bestelling af en wordt de complete bestelling op één adres geleverd.

Ook aan het delen van de rekening is gedacht. Wanneer de betaling online is afgerond, kan de groepsleider ieder individu een betaallink via Tikkie sturen. Zien hoe het werkt? Lees hier meer.

Samen eten is leuk en gezellig. Dat moet het natuurlijk ook blijven. Met deze nieuwe tool neemt Domino’s alle vroegere frustraties weg en kun je samen met jouw gezelschap genieten van een heerlijke verse pizza. Plaats direct een bestelling

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 300 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abboneer handmatig met de Atom URL