Deze veganistische pizza is het meest populair in Nederland

Pizza Vegan Veggi.jpg
  • jpg

Vandaag, 1 november, is het World Vegan Day. Een veganistische levensstijl wordt steeds populairder in Nederland. Ook bij Domino’s neemt het aantal bestellingen van veganistische pizza’s toe. Zo werden er in de periode van januari tot oktober 2021 bijna 250.000 veganistische pizza’s besteld.

De meest populaire veganistische pizza bij Domino’s Nederland

De Vegan Veggi is met stip op 1 de populairste vegan pizza binnen Domino’s Nederland. Deze pizza bestaat uit een handgemaakte bodem, gemaakt van vers deeg. Verder vind je op deze pizza tomatensaus van zongerijpte tomaten, vegan kaas, champignons, verse tomaten, paprika, spinazie en ui. In de afgelopen 10 maanden werden er meer dan 120.000 Vegan Veggi pizza’s besteld.

Bekijk hier de rest van het menu.

Voor ieder wat wils

Met een uitgebreid menu met verschillende ingrediënten, biedt Domino’s altijd een pizza passend bij de wensen van klanten. Met de online tool ‘Pizza Chef’ kan men zelfs een eigen pizza samenstellen. Ook voor glutenvrije pizza’s, sandwiches en desserts is men bij Domino’s aan het juiste adres.

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten én pas op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Zo is het deeg 100% vers en krijgt het deeg 48 uur om te rijzen. Bovendien bevat het deeg geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong en is daarmee volledig vegan.

 

Lees meer in online magazine Slice  

Over Domino's

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 330 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Domino's nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL